[5][10]

[5][10]
Yliopistogolf

Matilda Castrénille jälleen menestystä yliopistogolfissa

Florida State kohteli vieraitaan kaltoin Don Veller Seminole -kentällä käydyssä college-turnauksessa.

Matilda Castrénin edustama Florida State (-27) esitti loistavaa peliä kotimaisemissaan Tallahasseessa pelatussa Seminole Match Up -turnauksessa. Voitto heltisi 12 joukkueen kisassa kymmenen lyönnin erolla toiseksi sijoittuneeseen South Carolinaan.

Kolmannen kierroksen parasta antia tarjoillut Texas A & M (-14) kiri kolmanneksi.

Castrén (-6) oli tuttuun tapaan yksi ”Seminolesin” kantavista voimista sijoittuen henkilökohtaisessa kilpailussa jaetulle viidennelle tilalle. Espoolainen ryhdistäytyi hieman nihkeämmän keskimmäisen päivän jälkeen päätöskierroksella: tulos 67 jakoi päivän kovinta noteerausta.

Kyseessä oli viime syksyn tilastot huomioiden kauden viides henkilökohtainen top 10 -sijoitus Castrénille. Paras saavutus on peräisin lokakuun alkupuolelta, jolloin hän venyi Teksasissa pelatun Jim West Challengen ykköseksi.

Floridan sveitsiläispelaaja Morgane Metraux (-11) vei Tallahasseessa henkilökohtaisen turnauksen voiton. Lydia Gumm (-8) oli niin ikään yksi joukkueen menestyksen pääarkkitehdeistä jaetulla kakkossijallaan.

Castrénin ja Florida Staten pelit jatkuvat helmikuun lopussa Teksasissa The Dickson -turnauksessa.