11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

World Challengessa puhuttiin puttereista

Nick Watney teki 14. väylälle kaikkien aikojen ensimmäisen birdien ja johtaa World Challengea. Kuva All Over Press.

World Challenge käynnistyi vuorokausi sen jälkeen, kun tieto ankkuroitavien putterien kiellosta tuli julkisuuteen. Ja sen vuoksi myös Kaliforniaan kokoontuneilta huipuilta on kyselty heidän mielipiteitään: puolesta ja vastaan on löytynyt näkemyksiä pitkälti sen pohjalta, ketkä ankkuroitavaa putteria käyttävät.

Kisoissa mukana oleva Keegan Bradley on joutunut erityisesti Twitterissä vinoilun kohteeksi ja Thousand Oaksissa hän lainasi pelikumppaninsa Tiger Woodsin putteria kierroksen aikana ja upotti kolme puttia neljästä noin kolmesta metristä.

Myös Tiger Woods kertoi oman näkemyksensä putterikeskusteluun:

Woods siis kannattaa perinteista puttaamista ja kysyy, miksi puttaamisessa ei pitäisi olla svingiä, kun kaikilla muilla 13 mailalla niin tehdään.

The World Challenge ei ole tähän aikaan vuodesta enää mikään verinen taistelu voitosta, vaikka mukana on 13 Ryder Cupin pelaajaa ja tämä tietysti näkyy myös tulostasossa. Watney pelasi erityisesti kierroksen lopun hyvin: hän teki viisi birdietä 10 viimeisen reiän aikana. Näiden joukossa oli 14. väylän kaikkien aikojen ensimmäinen birdie! Väylä on 410-metrinen (par4) dogleg ja erittäin vaikea.

Kakkossijaa jakavat Keegan Bradley, Graeme McDowell ja Jim Furyk tuloksella -3.

Jari Jokinen

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje