11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Woodsin alamäki jatkuu

Kaikkien aikojen menestyksekkäin caddien ja pelaajan yhteistyö päättyi Tiger Woodsin antamiin potkuihin. Stewe Williams on toiminut viimeiset viikot Adam Scottin apurina © Getty Images

Kaikkien

Eurooppalaiset jyräävät World Rankingilla ja Euroopan Tourin jäsenet majoreissa, joissa voittoja on jo kuusi peräkkäin.

Tiger Woods putosi tuoreimmalla World Rankingilla 21:ksi. Näin alhaalla hän ei ole ollut sitten alkuvuoden 1997. Syitä on ainakin kaksi. Pelit eivät ole kulkeneet sitten marraskuun 2009. Edellisen kerran Woods pelasi kokonaisen kilpailun huhtikuun toisena viikonloppuna Mastersissa. Tästä on aikaa jo yli kolme kuukautta.

Woods on ollut vaitonainen paluunsa ajankohdasta. Seuraava merkittävä kisa on Tigerin kuudesti voittama Ohion World Tourin kisa.

Stewe Williams sai yllätyspotkut Tigerin caddien hommista palveltuaan tätä yli 12 vuotta. Parivaljakon yhteistyö tuotti tuona aikana 13 majoria. Williamsin mielipiteet työsuhteet päätyttyä ovat luonnollisesi kiinnostaneet mediaa ja yleisöä.

Williams on avautunut kotimaassaan Uudessa-Seelannissa antamissaan televisiohaastatteluissa.

”Olen työskennellyt varsin sitoutuneesti Tigerin rinnalla kaikki nämä vuodet ja ollut hänelle hyvin lojaali myös avioeroskandaalin jälkeiset ajat.Potkujen saaminen kuuluu tähän työhön. Ajankohta tuntuu kuitenkin hyvin merkilliseltä”, Williams kertoi.

”Kun Tiger palasi kilpagolfiin keväällä 2010, kerroin hänelle, kuinka tärkeää on, että hän saavuttaisi takaisin kunnioitukseni jonka tapahtumien myötä menetti”, Williams jatkoi.

Samoissa haastatteluissa maailman parhaiten palkattu ja menestyksekkäin caddie kertoi, että yksi hänen tavoitteistaan on kirjoittaa caddieuransa päättymisen jälkeen kirja kokemuksistaan.

”Olen aina pitänyt elämänkertojen lukemisesta. Niistä voi oppia ja saada paljon mielenkiiintoista tietoa. Minun kirjani ei tässä mielessäni tulisi poikkeamaan muista. Elämäni Tigerin rinnalla tulisi saamaan varmasti yhden oman osionsa kirjassa”, Stewe Williams lupasi.

Tiger Woods on ollut maailmanlistan ykkösenä 623 viikkoa, yhden viikon vaille 12 vuotta. Hän on pudonnut palliltaan yhdeksän kertaa aiemmin noustakseen taas listan kärkeen. Tällä kerralla epäileviä tuomaita paluun suhteen on huomattavasti aiempaa enemmän.

Teemu Tyry

Tiger Woodsin kotisivut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (4 kpl)