18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Wikström nousi 10 sijaa

Ursula Wikström nousi kohti kärkeä Marokossa © Getty Images

Kolmannen kierroksen tulokseen 72 (par) neljän birdien ja neljän bogin turvin pelanneella Unskilla on matkaa kärkikymmenikköön vain kolme lyöntiä. Hyvällä kierroksella on siis mahdollisuus nousta korkeallekin. Palkintorahaa kilpailussa on jaossa kaikkiaan 325.000€.

Muut suomalaiset Riikka Hakkarainen, Jenni Kuosa sekä Kaisa Ruuttila karsiutuivat kahden kierroksen jälkeen. Ennen sunnuntaina pelattavaa päätöskierrosta kilpailun kärkipaikalla golfaa Zuzana Kamasova tuloksella -6. Slovakin johto kakkossijan jakavaan kaksikkoon Kiran Matharu ja Sarah Kemp on jo neljä lyöntiä. Putteri pelasti

Wikström tuplasi kilpailussa tekemänsä birdiemäärän lauantain neljällä birdiellään. Kaksi niistä syntyi par 3 väylille. Vaikka viheriöosumat jäivät lauantaina vain kahdeksaan, onnistui Ursula pelastamaan tuloksensa hyvällä puttipelilllä. – ”Putteri joutui tänään tosi toimiin, sillä viheriöosumia ei tänään juurikaan tullut. Ja chipitkin olivat tänään aika luokattomia. No, onneksi putit putosivat kovalla prosentilla. Välillä itsekin ihmettelin millaisia putteja sain tänään upotettua”, Wikström naureskeli. – ”Huomenna pitää saada lisää tarkkuutta lähestymislyönteihin ja sitä kautta kärkeä kiinni”, Wikström analysoi. Lauantain tilastot kertovat Wikström osuneen avauslyönneillään Soleil Golfin väylille neljästi ja viheriöille kahdeksan kertaa. Vantaalaisen putteri oli todellakin kuumana, sillä putteja Wikströmille kirjattiin vain 26.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje