Wikström avasi vahvasti Englannissa - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Wikström avasi vahvasti Englannissa

Ursula Wikström oli ennen tämänviikkoista kisaa LET:n rahalistalla sijalla 54.

Ursula Wikström on parhaana suomalaisena jaetulla 12:nnella sijalla tänään käynnistyneessä ISPS Handa Ladies European Mastersissa Englannissa.

Tuloksen -2 (70) pelannut Wikström teki kierroksellaan seitsemän birdietä. Bogeyja kertyi kolme ja tuplia yksi. Ennen kilpailua Wikström kertoi, että juuri tuplien välttely oli avain onnistumiseen viikko sitten Italiassa pelatussa kilpailussa.

Wikström myös kertoi, että birdieputki ei ole kunnolla auennut tällä kaudella vielä yhdessäkään kilpailussa. Seitsemän birkkua ensimmäisellä kierroksella kuitenkin lupaa hyvää. Birkuista kolme syntyi par-viitosilla, kolme par-nelosilla ja yksi par-kolmosella.

Kilpailun johtopaikan jakaa kolme naista: Celine Herbin, Sarah Kemp ja Sally Watson. He ovat tuloksessa -5 (67) kolme lyöntiä Wikströmiä edellä.

Isäntämaa Englannin pelaajista parhaiten aloittivat LET:n rahalistaa johtava Charlie Hull, Sophie Walker ja Rebecca Hudson. Kolmikko jakaa sijaa 12. yhdessä Wikströmin kanssa.

Noora Tamminen (+1/ 73) on sijalla T40 ja Krista Bakker (+2/74) sijalla T58. Cut-raja on tuloksessa +2. Sen alapuolelta sijalta T84 löytyy Elina Nummenpää (+4/ 76) ja sijalta T118 Minea Blomqvist-Kakko (+6/78).

Kilpailu päättyy sunnuntaina.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje