18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Vielä kerran Vijay!

Vijay Singh pelasi kahdeksan viimeistä reikää kuusi alle ja nousi The Greenbrier-kisan johtoon © Getty Images

Konkarit Vijay Singh ( 63) Jeff Maggert (64) ovat Virginiassa pelattavassa kisassa kärjessä torstain jälkeen. Singh on voittanut PGA Tourilla 34 kertaa, viimeisestäkin ykköstilasta on kuitenkin aikaa jo neljä vuotta. Singh osui viheriöön oikealla lyöntimäärällä 14 kertaa ja käytti putteriaan vain 25 kertaa.

Harva muistaa sen, että Maggert voitti vuonna 199 World Tourin reikäpelimestaruuden. Toinen PGA Tourin lyöntipelivoitoista on vuodelta 2006, ensimmäistä hän juhli jo 1993.

Tiger Woods (71 oli omien sanojensa mukaan hieman ”off” lyönneistään. Phil Mickelsonilla on ollut samaa vikaa hieman pidempään, Mastersin jälkeen hän on sijoittunut viidessä viimeisessä kisassaan vain kerran kymmenen joukkoon. Kahdeksan lyönnin takaa voittoon nouseminen sijaluvulta 88:s on toki molemmille mahdollista, mutta silti erittäin epätodennäköistä.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)

    Kall says:

    ”Harva muistaa sen, että Maggert voitti vuonna 199 World Tourin reikäpelimestaruuden. Toinen PGA Tourin lyöntipelivoitoista on vuodelta 2006, ensimmäistä hän juhli jo 1993.” Kyllähän se näin on että harva sitä jaksaa 1800 vuotta sitten tapahtuneita asioita muistella. Pitkä ura kaverilla kyllä ollut. Vois luulla että olisi muutaman kisa enemmän voittanut tuossa ajasa 🙂