25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista

25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Tigerin polvi taas pipinä

Tiger Woods kiillotteli julkisuuskuvaansa Mastersin jälkeen sekä Kiinassa että Koreassa © Getty Images

Tiger

Tiger Woodsin vaikeudet jatkuvat. Mastersissa voittotaistossa vielä ennen viimeistä yhdeksikköä ollut Woods oli loukannut kolmantena päivänä 17:lla kuuluisan Eisenhowerin puun alta lyödessään jalkaansa. Poikkeuksellisesta alkuasennosta lähteneessä lyönnissä jalka kiertyi ja jo neljä kertaa leikattu polvi oireilee tämän seurauksena edelleen.

Lääkärit ovat antaneet Woodsille kevyttä lääkitystä ja kehotuksen lepoon. Hän jättää väliin toukokuun 5-8. päivä pelattavan Charlotten PGA kilpailun jonka voitti vuonna 2007. Woodsin osallistumisesta seuraavan viikonlopun Players Championshipiin ei vielä ilmoitettu.

”Otin henkilökohtaisesti yhteyttä Charlotten kisan järjestäjiin ja selvitin tilanteen. Olisin mielelläni osallistunut tähän hienoon tapahtumaan, mutta lääkärien ohjeita on tässä vaiheessa noudatettava”, Woods kirjoitti nettisivuillaan.

Lähtökohta Players Championshipiinon Woodsille siis tavanomaistakin haastavampi mikäli hän pääsee mukaan. Hän on voittanut PGA Tourin palkintosummaltaan suurimman kisan vain kerran ( 2001), ja jäänyt erittäin usein kauas kärjen taakse. Viimeiset kahdeksan osallistumiskertaa ovat tuottaneet vain yhden top -10 sijoituksen ( 2009 8.). Viimevuonna Woods keskeytti viikonloppuna niskavammaan vedoten.

Maailmanlistalla hän on kuudentena, seuraavien viikkojen aikana sijoitus tuskin paranee. Mastersin jälkeen Woods lensi Hainanin saarelle Kiinaan sekä Koreaan, jossa hän piti opetusklinikat paikallisille nuorille pelaajille ja vipeille.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (3 kpl)

  Nainen says:

  Tiger on joka tapuksessa mielenkiintoisin pelaaja katsottavaksi. Esim. aivan omalla tasollaan erikoislyönneissä ja käyttää erilaisia lyöntejä paikasta riippuen näyttävästi. On näyttävä pelaaja ja luonnollisesti myös näyttää harmistuksensa epäonnistuessaan, niinhän useat muutkin tekevät luonnollisesti. Kilpailu jossa Tigeriä ei ole mukana on huomattavasti mielenkiinnottomampi.

  tikkerberg says:

  Woods jakaa kyllä mielipiteet. Itselleni Woods on kisanpilaaja, ylimielinen asenne, kiroililu ja huono käytös eivät kuulu golfkentälle, olivat taidot mitä tahansa. Totta on, että monella hyvällä pelaajalla epäonnistuminen näkyy, joskus tulee ylilyöntejä, mutta toisin kuin Woodsilla, tällainen käytös on poikkeus ei tapa.

  sam hutsby says:

  Tiger on tunne pelaaja joka näyttää tunteensa tärkeissä paikoissa, olet ehkä huomannut sen tuuletuksista? Itse Tiger fanina en ymmärrä miksi hän pilaa kisan sillä jos hänestä näkee että tuli paikalle voittamaan? Minusta miehellä on oikeus olla muita ylempänä voitettuaan 14 majoria, kaikki pelaajatkin katsovat häntä ylöspäin!