Tamminen ja Wikström onnistuivat Kiinassa - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Tamminen ja Wikström onnistuivat Kiinassa

Noora Tamminen nousi toisella kierroksella tuloslistalla kohisemalla. Kuva: LET/Tristan Jones

Eilen Kiinan Shanghaissa pelattavan Buick Championshipin avauskierroksella epäonnistuneet Ursula Wikström ja Noora Tamminen paransivat perjantaina peliään suurin harppauksin.

Sijalta 65 perjantaihin startannut Tamminen nousi tuloksen 69 (-3) myötä kisassa sijalle T17 ja sijalta 76 startannut Ursula Wikström niin ikään tuloksen 69 tuloksen myötä sijalle T22.

Molemmat suomalaiset paitsi selvittivät itsensä jatkoon, myös petasivat itselleen erinomaiset asetelmat viikonlopun kierroksia ajatellen.

Tammisella (-1) on kisan kymmenen parhaan joukkoon ainoastaan kahden lyönnin matka, eikä upeasti kautensa avannut Wikströmkään (par) ole kuin kolmen lyönnin päässä top 10 -sijoista.

Kisan kärjessä isäntämaan Shanshan Feng (-12) on repinyt jo kuuden lyönnin kaulan lähimpiin taka-ajajiinsa Australian Stacey Keatingiin ja Kiinan Xiyu Liniin.

CT:n suomalaisilla hankalaa

Challenge Tourin Turkish Airlines Challengessa tilanne on suomalaisittain tukala. Aamuryhmissä pelanneet Jaakko Mäkitalo ja Henri Satama eivät tule selviytymään jatkokierroksille. Teemu Bakker sen sijaan on mukan viikonloppuna pelattuaan tänään tuloksen 71 (-1).

Iltapäivällä pelaavilta Roope Kakolta, Antti Ahokkaalta jaAlbert Eckhardtilta vaaditaan onnistumisia, jotta jatkopaikka kisassa irtoaisi.

päivitetty kello 14.08: Teemu Bakkerin kierrostulos.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (3 kpl)