18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Suomalaisilla tasainen päivä Uudessa-Seelannissa

Ursula Wikström pelasi lauantaina kisansa parhaan kierrostulokse 70 (-2).

Jenni Kuosa pelasi kolmannen kierroksensa Pegasus NZ Women´s Openissa yksi yli parin ja tippui tuloslistalla 20 parhaan ulkopuolelle. Kierroksellaan kolme bogeyta ja kaksi birdietä tehnyt Kuosa jakaa ennen viimeistä kierrosta 26:tta sijaa. Yhteistuloksessa kaksi alle parin oleva Kuosa on kolmen lyönnin päässä kärkikymmeniköstä. Ursula Wikström pelasi kahdesta suomalaisesta paremman kierroksen lauantaina. Suomalainen löi palloa 70 kertaa ja on yhteistuloksessa par. Kierroksellaan kaksi bogeyta ja neljä birdietä tehnyt Wikström jakaa 36:tta sijaa ennen viimeistä kierrosta. Ensimmäisestä kierroksesta kisaa johtanut Giulia Sergas jatkaa kärjessä. Italialainen pelasi lauantaina tuloksen 70 ja on kolmen kierroksen jälkeen yhteensä 13 alle parin. Sergas johtaa neljällä lyönnillä ennen viimeistä kierrosta. Viime vuosina LPGA:lla uraansa tehnyt Sergas ei ole koskaan voittanut Ladies European Tourilla tai LPGA:lla. Toiseksi Uudessa-Seelannissa on kavunnut viime vuonna kisan voittanut Laura Davies. Vaisusti kisansa aloittanut Davies pelasi toisen kierroksensa kuusi alle parin ja nousi neljänneksi. Kolmannen kierroksensa englantilainen pelasi kolme alle ja nousi tuloslistalla lauantaina pari pykälää toiseksi. 47-vuotiaalle Daveisille voitto sunnuntaina olisi jo 45 Ladies European Tourilla.

Maailmanlistan kuningatar otti paikkansa LPGA:lla

Thaimaassa pelattavan Honda LPGA Thailandin kärkeen on noussut kolmen kierroksen jälkeen Yani Tseng. Maailmanlistan ykköseksi viikko sitten kohonnut Tseng pelasi kolmannen kierroksensa kaksi alle parin ja johtaa lyönnillä ennen viimeistä kierrosta. Taiwanilainen on kolmen kierroksen jälkeen yhteensä yhdeksän alle parin.

Lyönnin päässä Tsengistä on kisaa kaksi kierrosta johtanut I.K. Kim. Korealainen voitti viime vuonna LPGA:lla yhden kisan. Muuten Kim pelasi todella tasaisen kauden ja sijoittui 11 kertaa kymmenen parhaan joukkoon. Toista sijaa Kimin kanssa jakaa Michelle Wie. Yksin neljännellä tilalla on Paula Creamer kaksi lyöntiä kärjestä.
Ilari Ceder

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje