[11][15]

[11][15]
Amatöörigolf - Kilpagolf

Seniorit ja Midit onnistuivat EM-kisoissa

Kari Huttunen oli Suomen paras pelaaja Senioreiden EM-kilpailuissa Portugalissa.

Suomen miesjoukkue ylsi pronssiin Portugalin Algarvessa pelatuissa senioreiden Euroopan mestaruuskilpailuissa. Scratch-sarjassa Suomen edelle ylsivät kilpailun ylivoimaisesti voittanut Italia ja hopeaa ottanut Espanja.

Kilpailun henkilökohtaisessa sarjassa Kari Huttunen (71-76-79) oli viides. Hän jäi voittajasta neljä lyöntiä. Myös Ari Vauhkonen ylsi kymmenen parhaan joukkoon ollen kahdeksas. Joukkueessa pelasivat myös Pekka Lindeman, Alpo Mäntykorpi, Juha Koponen ja Peter Kaske.

HCP-sarjassa Suomen joukkue oli neljäs. Mukana olivat kaikki 23 ESGA:n jäsenmaata.

Midien avoimissa Euroopan mestaruuskisoissa Bulgarian Pravetsissa Keijo Jaakola (73-71-68) jäi niukasti neljänneksi. Kullan jakoi kolme pelaaja, joista Jaakola jäi kaksi lyöntiä. Suomella oli kilpailussa vahva 12 pelaajan edustus. Myös Timo Tuunanen onnistui pelaamaan hyvän kilpailun sijoittuen 11:nneksi.

Senioreiden naisten ja miesten Euroopan mestaruuskilpailut pelataan 12.–14. kesäkuuta Madridissa, Puerta de Hierron kentällä. Naisten sarjassa ovat mukana Suomen Minna Kaarnalahti ja Anna-Maria Lehtonen.