21.2.–28.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][9]
KilpailuaSuomalaista

21.2.–28.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][9]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Samantha Headille tyttövauva

Samantha Head keskittyy jatkossa jonkun aikaa golfin sijasta vain pienen Amy-tyttären hoivaamiseen. © Getty Images

<bSamantha Head keskittyy jatkossa jonkun aikaa golfin sijasta vain pienen Amy-tyttären hoivaamiseen. &copy Getty Images src=”/wp-content/uploads/2010/04/10042122385763.jpg” width=460>LET-kiertueella pelaava Samantha Head ja hänen avopuolisonsa Paul Vincent-Fernie ovat saaneet tyttövauvan. Asiasta tiedotti naisten Euroopan Tourin nettisivut. Amy Fincent-Fernie painoi syntyessään n. 3,5 kiloa. Sekä äidin että lapsen kerrotaan voivan hyvin.

Head on pelannut LET:lla 15 kautta, vuodesta 1996 lähtien. Hän on voittanut kiertueella kaksi kilpailua urallaan, vuonna 1999 Italian avoimet sekä kaksi vuotta myöhemmin Nedbank SA Mastersin. Headin kaksoissisar Johanna Mundy on naimisissa Ian Poulterin caddien, Terry Mundyn kanssa.

Headin avopuoliso Paul Vincent-Fernie työskenteli viime kaudella Melissa Reidin caddiena, mutta tänä vuonna hän kantanut Euroopan Tourilla pelaavan Seve Bensonin bägiä. Vincent-Fernie toimii kuitenkin jälleen Reidin caddiena tulevana viikonloppuna pelattavassa European Nations Cupissa.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje