[11][17]
Kilpagolf - Nordic League

Purhonen näytti mallia nuoremmilleen

Pasi Purhonen otti hienon voiton Paltamossa.

Golf Talmaa edustava Pasi Purhonen (-10) osoitti jälleen, että vanhat taidot ovat tallella. Kokenut pelaaja otti Paltamo Openin finaalikierroksella ohjat käsiinsä lyöden taululle komean tuloksen 65 lyöntiä. Virheettömästi sujuneen kierroksen häikäisevin vaihe osui ulosmenon rei’ille, joilla Purhonen iski kuusi birdietä.

Kaksi ensimmäistä kierrosta kisan kärjessä pysytelleellä Janne Mommolla oli sisääntulossa voiton suhteen avaimet omissa käsissään, mutta viimeiset viisi reikää sujuivat kohtalokkaasti kolme yli parin. Toiseksi sijoittunut Mommo hävisi Purhoselle kaksi lyöntiä.

Kisan suurin yllättäjä amatööri Niko Tainio (-5) jakoi kolmannen sijan yhdessä Janne Kasken kanssa. Tommi Laitto (-4) ja Teemu Toivonen (am.) olivat seuraavina.

Nordic League -kiertueeseen kuuluneen Paltamo Openin palkintopotti oli 40 000 euroa. Jaossa ollut rahasumma oli tämän kauden suurin kun otetaan huomioon ne kisat, joissa on ollut vain suomalaisia osallistujia. Voittaja Purhosen osuus potista oli 7200 euroa.