Nuutisella jälleen kova sijoitus tähtäimessä – ruotsalainen teinilupaus täysin omilla luvuillaan - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][32]
KilpailuaSuomalaista

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][32]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Nuutisella jälleen kova sijoitus tähtäimessä – ruotsalainen teinilupaus täysin omilla luvuillaan

Sanna Nuutinen lähtee sunnuntaina nauttimaan hyvin sujuneen kauden viimeisestä kierroksesta naisten Euroopan kiertueella. Kuva: Tristan Jones/LET

Ursula Wikström kadotti kolmannen kierroksen toisella puoliskolla parhaan teränsä.

Sanna Nuutinen (-5) on kiinni Keniassa Mombasan pohjoispuolella meneillään olevassa LET-kilpailussa kauden neljännessä top 10 -sijoituksessa. Hän löi Kenya Ladies Openin kolmantena päivänä tuloksen 71, ja on 54 reiän jälkeen kuudentena.

Hän teki lauantain kierroksella neljä birdieä ja kolme bogia. Nuutinen oli jo iskeytymässä kisan top-kolmoseen, mutta lopussa tulleet kaksi bogia heikensivät hieman asemia.

Matkaa kilpailussa tuntuvan etumatkan ottaneeseen 18-vuotiaaseen ruotsalaislupaukseen Julia Engströmiin on jo kahdeksan lyöntiä, mutta kakkostilaa jakavat neljä pelaajaa ovat vain lyönnin päässä.

”Johtaja on omilla teillään, mutta hyvään sijoitukseen on mahdollisuudet. Ei auta kuin jatkaa samalla kaavalla kuin tähänkin asti ja nauttia hyvin menneen kauden viimeisestä rundista”, maailmanlistan tuoreimmassa päivityksessä Suomen ykköspelaajaksi noussut Nuutinen sanoi.

Julia Engström on karistanut kilpakumppanit kannoiltaan Kenian LET-kisassa. Kuva: Tristan Jones/LET

Nuutisen edellä kisan puolivälissä ollut Ursula Wikström teki etuysillä yhdeksän parin suoran, mutta toisella kenttäpuoliskolla astuivat virheet kuvaan. Hänelle kirjattiin takaysillä yksi birdie ja neljä bogia, jotka muokkasivat tulokseksi 75.

Wikström (-2) jakaa seitsemättä sijaa, kolme lyöntiä Nuutisesta.

Krista Bakker ja lauantaina top-kympissäkin poikennut Tiia Koivisto jakavat 27. sijaa tilanteessa +3. Elina Nummenpää (+8) on sijalla T57.

Mombasan seudulla vallitsee tukalan helteinen ja kostea keli, mikä on nostanut nestetankkauksen merkityksen kilpailussa isoon rooliin.

”Kuumuus vie helposti mehut lopussa, joten nesteytykseen saa keskittyä raivolla”, Nuutinen sanoi.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje