Nuutinen ja rautaseiskan kämpille unohtanut Bakker top 10:ssä Ruotsin LET-kilpailussa - Golfpiste.com

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Nuutinen ja rautaseiskan kämpille unohtanut Bakker top 10:ssä Ruotsin LET-kilpailussa

Sanna Nuutinen tarjoili torstaina hyvää perustekemistä kentällä. Kuva: Tristan Jones/LET

Sanna Nuutisen griiniosumatarkkuus oli torstaina lähes 90-prosenttista.

Sanna Nuutinen aloitti urakkansa toisessa peräkkäisessä Ruotsissa pelattavassa Ladies European Tourin kilpailunsa mainiosti.  Hän käytti Creekhouse Ladies Openin ensimmäiseen kierrokseen 70 (-2) lyöntiä, ja on tässä vaiheessa jaetulla kahdeksannella sijalla.

Neljä lyöntiä kärjestä oleva Nuutinen teki Kristianstad Golfklubbin East Coursella neljä birdieä ja kaksi bogia. Yhtä lukuun ottamatta kaikki parista poikenneet reikätulokset tulivat kahdeksan ensimmäisen reiän aikana.

Tarkasti palloa iskenyt helsinkiläinen missasi torstaina vain kaksi griiniä.

”Hyvää perustekemistä tänään. Löin 16 griiniä, joten kaikki tuntui ihan helpolta. Upea kenttä”, LET:n rankingin kolmonen sanoi tyytyväisenä.

Nuutisen kanssa saman tuloksen pelasi myös Krista Bakker, jolla oli kortissaan sekä yksi birdie että bogey enemmän kuin ensin mainitulla.

”Tänään oli steady kierros. Löin hyvin palloa ja sain putteja hyvin sisään. Kierrokseen tuli hieman jännitystä, kun huomasin toisella reiällä unohtaneeni rautaseiskan kämppään, joten ilman sitä mentiin. Onneksi se ei haitannut liikaa”, Bakker kertoi.

Krista Bakker unohti rautaseiskansa asunnolleen, mutta se ei estänyt hyvän tuloksen syntymistä. Kuva: Tristan Jones/LET

Lopettamispäätöksensä kauden mittaisen tauon jälkeen pyörtänyt Bakker on pelannut tällä kaudella yhdeksän turnausta, joista kuusi on johtanut jatkokierroksille. Paras sijoitus on peräisin heinäkuussa Turusta pelatusta kotikisasta, jossa hän oli 21:s.

Bakker on parhaillaan kiertueen rankingissa sijalla 80, joten kortin säilyminen ensi kaudelle näyttää kohtalaisen hyvältä.

Elina Nummenpää (T26) pelasi tuloksen 73, Ursula Wikström (T41) käytti kierrokseensa lyönnin verran enemmän. Tiia Koivisto (T77) ja Karina Kukkonen (T103) ovat parhaillaan 3–5 lyönnin päässä oletetusta karsintarajasta.

Åhusin turnauksen johdossa on tuloksen 66 pelannut Chloe Williams. Thaimaan Atthaya Thitikul ja Nuutisen kanssa rankingin kärkisijoista kamppaileva Australian Stephanie Kyriacou jahtaavat walesilaista kahden lyönnin päässä.

Ruotsalaiset Anna Magnusson ja Isabella Deilert (69) ovat parhaina pohjoismaalaisina jaetulla neljännellä sijalla.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje