23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista

23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista
Nordic League

Mikael Salminen kärjessä Nordic Liigan finaalikisassa

Kiertueen rankingvoitosta taisteleva Oliver Lindell joutui pahimman haastajansa Mark Flindt Haastrupin takaa-ajajaksi.

Nordic Liigan pisteykkönen Oliver Lindell oli avauksiinsa ja lähestymisiinsä tyytyväinen kiertueen päätöskisan ensimmäisenä päivänä. Lähipeli ja etenkin putit jättivät sen sijaan toivomisen varaa.

Tuloksen 71 pelannut Lindell (15:s) sai birdietilinsä auki vasta sisääntulossa, toisen ja päivän viimeisen birdien hän teki Ljunghusenin kentän 17. reiällä.

Jos oli porvoolaisella viheriöllä vaikeaa, hänen kanssaan tiukasti Nordic Liigan rankingvoitosta kamppaileva Mark Flindt Haastrup latoi 4–5 metrin putteja sisään urakalla. Viidentenä oleva tanskalainen tuskaili muutamien avausten kanssa, mutta korjaili tilannetta hyvin toimineella kulmaraudallaan.

Tuloksen 69 kirjannut Haastrup on Lindelliä kaksi lyöntiä edellä 18 reiän jälkeen.

”Hyvää lyömistä oli koko päivän. Pari pientä mokaa tietysti sattui, mutta ei mitään kummempaa”, Lindell sanoi.

”Puttaamisessa oli isoin ongelma, miksi tänään en pystynyt parempaan. Iso osa tulostani on kuitenkin se, että juuri ne bogit jätettiin tänään vähemmälle.”

Lindellillä on 727 pisteen etumatka Haastrupiin Nordic Liigan kokonaiskilpailussa. Sijoituksesta riippumatta, rankingvoittoon riittää, että Haastrup yltää hänen kanssaan korkeintaan samaan lopputulokseen Ljunghusenissa. Jos Haastrup sijoittuu kolmen joukkoon, ja Lindell ei yllä top 3:een, on ensin mainittu siinä tapauksessa vahvoilla.

Tourfinal Vellinge Openin kärjessä on ilahduttavasti suomalaisväriä, sillä Mikael Salminen jakaa Tanskan Patrick Wintherin kanssa paalupaikkaa tuloksella 66.

Ruotsalaiset Victor Theandersson ja Alexander Wennstam (68) ovat seuraavina.

Erik Myllymäki (70) on sijalla 12. Niclas Hellberg (73) ja Linus Väisänen (77) eivät mahdu 45:n finalistin kilpailussa 30:n joukkoon.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje