[11][17]

Minea Blomqvist-Kakko keskeytti Intiassa

Minea Blomqvist-Kakko pelasi Intiassa kaksi väylää kahdeksan yli ja keskeytti.

Minea Blomqvist-Kakon peli on takellellut viime aikoina melkoisesti. Paljon on puhuttu draivi-ongelmista, mutta pikemminkin kysymys on henkisestä lukosta, joka ei tunnu aukeavan. Lyönti kulkee rangella ja harjoituskierroksilla, mutta kun numerolappu liimataan rintaan, alkaa tulla ongelmia.

Minni avasi perjantaina Hero Women´s Indian Openin kohtuullisella tuloksella +4 ja oli sijalla 47. Normaalitilanteessa siitä lähdetään toiselle kierrokselle hakemaan vahvaa nousua ja lauantain kierroksen ensimmäiset reiät olivatkin vakaata peliä parissa.

Mutta sitten paketti romahti: väylällä seitsemän (par 3) tuli tulokseksi kuusi ja heti seuraavalla reiällä avauksesta soketti veteen. Minni joutui droppaamaan huonoon paikkaan ja tulos par 4-väylällä oli yhdeksän. Kahdelta väylältä kahdeksan lyöntiä yli ja kokonaistulos +13. Silloin Minea pakkasi kamansa ja keskeytti, sillä cut-raja oli jo tavoittamattomissa.

Blomqvist-Kakolle on tullut jo muutamia keskeyttämisiä ja se kertoo, että mentaalipeli ei ole kunnossa. Itseluottamus on niin ohuen langan varassa, että se katkeaa helposti.

Caroline Hedwall teki Intiassa kenttäennätyksen ja uransa parhaan kierrostuloksen.

Lauantain hurjimman tykityksen ja sen myötä nousun teki Finnair Mastersissakin voittanut Caroline Hedwall, joka pelasi uransa parhaan kierroksen. Ruotsalainen teki yhden eaglen ja yhdeksän birdietä sekä yhden bogeyn. Kierrostulos 62 oli kolme lyöntiä parempi kuin päivän toiseksi parhaalla thaimaalaisella Pornanong Phatlumilla, joka johtaa kilpailua yhdessä Australian Bree Arthurin kanssa. Hedwallin kenttäennätys nosti hänet kolmanneksi.

”Löin tänään vähän paremmin kuin perjantaina, mutta suurin ero syntyi viheriöillä. Puttasin eilen surkeasti”, totesi Hedwall, joka paransi 14 lyönnillä ensimmäiseen kierrokseen verratuna.

Kisaa eilen johtanut intialainen amatööri Aditi Ashok ei ollut tänään ihan samassa vireessä. Tulos oli 74, ja 14-vuotias koulutyttö on jaetulla kymmenennellä sijalla.

Caroline Hedwall puolustaa kilpailun voittoa.

Granberg pelasi +1

Asian Tourin kisassa Thaimaassa viikonlopun kierroksille hienosti pelanneen Joonas Granbergin nousujohteinen tahti katkesi lauantaina. Tuloksena oli +1 ja kokonaistilanteessa hän on kolme alle (56.).

Kilpailua johtaa Mardan Mamat tuloksella -17.