27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Michelle Wielle uran toinen voitto LPGA:lla

Michelle Wie hakee uransa toista voittoa LPGA:lla, kilpasisar Jiyai Shin kahdekstta... © Getty Images

Michelle

Michelle Wien uran toinen voitto LPGA:lla tuli lopulta helposti. Amerikkalainen johti Kanadan kisaa alusta loppuun. &copy Getty Images

Yhdysvaltalainen Michelle Wie pelasi viimeisen kierroksensa kaksi alle parin ja oli lopulta selkeä voittaja. Kamppailuun sunnuntaina Wien kanssa lähtenyt Jiyai Shin oli lopulta alavireinen ja pelasi viimeisen kierroksensa yksi yli parin. Shin jakoi toista sijaa kolme lyöntiä Wielle jääneenä.
Wie johti kisaa ensimmäiseltä kierrokselta alkaen. Hän avasi kisansa mainiosti ja teki torstain kierroksellaan hole-in-onen.
LPGA:n ainut kisa Kanadassa tuotti Wielle vajaat 340 000 dollaria. Uran toinen voitto LPGA:n rahalistalla voitto nosti Wien kymmenenneksi, rahalistaa johtaa Jiyai Shin.
Seuraavan kerran LPGA:lla pelataan Arkansassa kahden viikon kuluttua. Myös Minea Blomqvist on silloin kisassa mukana.
LPGA:lla kova kaksintaisto

LPGA:lla käydään nyt todellista henkien taistoa. Naisgolfin maailmanlistan kuningatarenakin piipahtanut ja LPGA:lla viime vuonna vakuuttanut JiyaiShin jakaa johtoa Kanadassa uransa suurta läpimurtoa viimeiset kolme-neljä vuotta odotelleen Michelle Wien kanssa.

Kaksikko on yhteensä 10 alle parin. Wie ja Shin ovat ottaneet pienen kaulan kolmen kierroksen jälkeen, sillä seuraavat pelaajat ovat neljän lyönnin päässä. Sunnuntain voittotaisto taidetaan käydä Shin ja Wien välillä.
Paras eurooppalainen on kolmatta sijaa juuri tuloksessa kuusi alle parin jakava Suzann Pettersen.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje