[10][12]

[10][12]
Amatöörigolf - Kilpagolf

Matilda Castrenille voitto Miamissa

Matilda Castrenin tasaisuus riitti voittoon Miamissa. Kuva Golf Digestin lähipelikisasta Golfexposta.

Matilda

Doral-Publix Junior Golf Classic on yksi The First Tee Miami – Dade Amateur Golf Associationin järjestämistä massiivista juniorien kisoista. Tämänvuotiseen tapahtumaan osallistui kaikkiaan 680 pelaajaa useissa eri sarjoissa.

Tyttöjen 16-18 vuotiaiden sarajssa Matilda Castren 71-71-70 (212) nousi toisen kierroksen jälkeen jaetulle johtopaikalle. Viimeisellä hän nosti tasoaan muiden kärkipelaajien joutuessa taipumaan. Eroa toiseksi sijoittuneeseen Kolumbian Natalia Foreroon oli neljä lyöntiä. Suursuosikki, USA:n Carly Goldstein oli Castrenin kanssa tasoissa ennen viimeistä kierrosta. Hän mureni kuitenkin neljänneksi pelattuaan tuloksen 77.

16-vuotias Castren on jo parin vuoden ajan kuulunut juniorimaajoukkueisiin. Syksyllä 2009 hän voitti Dutch Junior Mastersin. Kilpailukokemusta on melkoisesti kansainvälisistä kisoista. Kotimaassa hän on osallistunut vuonna 2010 Finnair Mastersiin. Ansiolistalla on naisten sarjoista mm. Finnish Tourin avauskisan voitto päättyvältä kaudelta.

Toinen suomalaisedustaja Iida Nikko pelasi tulokset 79-76-76=231, sijaluvuksi muodostui 21.