Matilda Castren tasatahdissa maailmantähtien kanssa LPGA Tourilla - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Matilda Castren tasatahdissa maailmantähtien kanssa LPGA Tourilla

Matilda Castren pelaa uransa parasta kilpailua naisten Yhdysvaltain kiertueella.

Castren säilytti lauantaina näköyhteyden kärkikymmenikköön.

Matilda Castrenin pelissä ei ollut Sylvaniassa Ohiossa meneillään olevan LPGA Tourin kilpailun kolmannella kierroksella samanlaista lentoa kuin perjantaina. Tulos 72 pudotti hänet 54 reiän jälkeen 12. sijalta 25:nneksi.

Kaksi birdieä ja kolme bogia tehnyt kiertuetulokas on kokonaistilanteessa -4. Eroa kilpailun kärjessä jatkavaan Lydia Kohon on 12 lyöntiä, mutta seitsemättä sijaa jakavien pelaajien selät vilkkuvat vain  kolmen lyönnin päässä.

”Väylät ja viheriöt ovat koventuneet viikon mittaan, joten lähestymisiä oli vaikeampi saada lähelle. Muutama yläpuolelle jätetty lähestyminen aiheutti hankaluuksia, muuten ihan OK peliä. Hyvillä fiiliksillä lähden pelaaamaan sunnuntaina omaa hyvää peliä”, Castren sanoi.

Castrenin kanssa samaa 25. sijaa jakavat muun muassa Nelly Korda, Jessica Korda ja Lexi Thompson, joista ensin mainittu ja jälkimmäinen ovat maailmanlistalla top 10:ssä.

Lydia Ko (-16) otti Highland Meadows Golf Clubin kentällä pelattavassa Marathon LPGA Classic -kilpailussa neljän lyönnin etumatkan viime viikon turnauksen voittaneeseen Daniella Kangiin.

Ko, 23, on voittanut urallaan 19 pääkiertueturnausta, joista 15 on tullut LPGA:lla. Maailmanlistan entisen ykkösen menestysrintamalla on ollut viime aikoina hiljaista, sillä neljän edellisen vuoden sisällä hänelle on tilastoitu vain yksi voitto.

Eurooppalaisista Englannin Jodi Ewart Shadoff (-10) on kolmantena ja Saksan Sophia Popov (-7) seitsemäntenä. Ruotsin Pernilla Lindberg (-5) nousi parhaana pohjoismaalaisena lyönnillä Castrenin edelle jaetulle 16. sijalle.

Castren saa seuraa päätöskierrokselle Thaimaan Patty Tavatanakitista. Heidän starttinsa on sunnuntaina kello 18.40 Suomen aikaa. Viasat Golf HD -kanava esittää neljännen kierroksen tapahtumista maanantaina jälkilähetyksen kello 17.30.

Lue seuraavaksi: Loistokierroksen pelannut Matilda Castren kolkuttelee top-kymppiä LPGA Tourilla

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje