14.–21.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][7]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Masters

Masters ratkotaan sunnuntaina takaysillä – Tiger Molinarista lyönnin päässä

Italian Francesco Molinari (-13) johtaa The Masters Tournamentia yhdellä lyönnillä ennen samassa ryhmässä pelaavaa Tiger Woodsia (-12), kun pelaamatta on yhdeksän reikää. Ryhmän kolmas pelaaja Tony Finau (-11) on Molinarista kahden lyönnin päässä edellisessä ryhmässä pelaavan Brooks Koepkan (-11) tapaan.

Molinari venytti johtonsa hetkeksi jo kolmeen lyöntiin, kunnes epäonnistui par-pelastuksessaan kentän seitsemännellä reiällä. Ero ei kutistunut italialaisen epäonnistumisen myötä yhdellä vaan kahdella lyönnillä, sillä Tiger Woods viimeisteli loisteliaan lähestymislyöntinsä jälkeen helpon birdien samalla reiällä.

Molinarin ratkaisut kentällä ovat olleet rohkeita ja italialainen näyttää olevan täysin immuuni paineille.

Seuraavalla reiällä Molinari likisti birdien, mutta Woods pystyi samaan. Molinari pelasi yhdeksän ensimmäistä reikää parissa, Woods yksi alle.

Molinari pystyi pelastamaan parin häkellyttävät 19 kertaa peräkkäin missattuaan viheriön. Ennen seitsemännen reiän bogia Molinarin kortissa oli vain yksi bogey, joka syntyi ensimmäisen kierroksen 11. reiällä, kun pallo päätyi vesiesteeseen.

Sunnuntaina Molinarin ratkaisut kentällä ovat olleet rohkeita ja italialainen näyttää olevan täysin immuuni paineille. Huomionarvoista on sekin, että siinä missä Molinari on esiintynyt kentällä hymyilevänä ja vapautuneena, ovat Woods ja Finau silminnähden kireitä ja jännittyneitä.

Etenkin lähipeli on ollut mahtavaa, mutta pariin kertaan Molinari on löytänyt itsensä hankalasta paikasta avauksensa jälkeen. Edellisistä kierroksista viisastuneena Woods on lyönyt useita avauksia puukolmosella. Rauta- ja lähipeli on ollut yhtä laadukasta kuin Molinarillakin.

Lue seuraavaksi: Masters-voitto on kuuden pelaajan kauppa – vai onko?

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje