9.4.–16.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][9]
KilpailuaSuomalaista

9.4.–16.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][9]
KilpailuaSuomalaista
Amatöörigolf - Kilpagolf

Luksustason pro-am kilpailu Thaimaassa

Black Mountainin kentällä on järjestetty jo mm. Euroopan ja Aasian välinen Royal Trophy.

Maaotteluhenkeä on luvassa reilun viikon mittaisella pelimatkalla Thaimaan lämpöön. Pro-amissa kussakin joukkueessa on ammattilaisen lisäksi kolme amatööriä. Suomesta matkalle lähtee neljä joukkuetta, Tanskasta ja Ruotsista molemmista kolme.

”Tavoitteemme on rakentaa osallistujille viiden tähden kattaus niin golfin kuin muiden palveluiden osalta. Hua Hinissa tämä onnistuu. Kentät ovat aivan upeita, majoitus huipputasoa, lisäksi Thaimaan valtion matkailutoimisto on järjestänyt meille muun ohjelman parhaan paikallistuntemuksensa pohjalta”, hehkuttaa Golfreseptin pääkokki Markku ”Luigi” Nord, joka kävi viime vuonna tarkkaan tutustumassa kohteeseen.

Mukana oli myös Mika Piltz, joka lähtee tämän kertaiselle matkalle kolmen amatöörin kanssa.

”Voin lämpimästi suositella kokemani perusteella. Siellähän meitä pidettiin kuin kuninkaita, ei tarvinnut muuta tehdä kuin osua sovittuun aikaan kokoontumispaikalle. Kentät ovat erittäin hyviä, tiiauspaikan valitsemalla niistä saa itselleen vaikeusasteeltaan sopivan” Piltz määrittää

Banyan ja Black Mountain helminä

Kisakentistä (4) korkeimmalle rankatut ovat Mikko Ilosen ”toinen koti” Black Mountain, sekä Banyan, joka monien mielestä on vähintään samantasoinen. Molemmilta avautuu upeat maisemat, ne ovat mainiossa kunnossa ja varsinkin lähipelin osalta tarjoavat mahdollisuuden reiluun ”tasonmittaukseen. Bangkokissa odottaa vielä paluumatkalla korkattavaksi Thai Country Club, joka on isännöinyt useita isoja ammattilaiskisoja. Tiger Woods kävi voittamassa Asian Honda Classicin samalla kentälä vuonna 1997. Eroa seuraavaan muodostui kymmenen lyöntiä.

”Tämä matka on meille yksi kruunun jalokivistä, sellainen kokemus joka jää vuosiksi mieleen kokeneellekin kiertäjälle. Paikkoja on vielä suomalaisille vapaana, niin kokonaiselle joukkueelle (3 henkeä) kuin myös yksittäiselle osallistujalle on tilaa”, Nord mainostaa.

Henkilökohtaisesti ihastuin syksyn 2011 matkalla perinpohjaisesti Hua Hinin golftarjontaan ja Thai Pro-amin tiimoilta järjestetyn matkan järjestelyiden tasoon. Kaikki paikallisjärjestelyt toimivat kiitettävästi, samat tahot ovat taas mukana organisaatiossa, joten matkaan voi lähteä nauttimaan täysipainainoisesta golfviikosta.

Teemu Tyry

Thai Pro-Am

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje