LET:n Suomen osakilpailu siirtyy yllättäen heinäkuulle - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

LET:n Suomen osakilpailu siirtyy yllättäen heinäkuulle

LET:n kotikisassa on vahva suomalaisedustus.

Televisiointi tuo tunnelmat kaikkien ulottuville - heinäkuussa edessä suomalaisen golfin superviikot

Ladies European Tourin Suomen osakilpailu, Gant Ladies Open, siirtyy koronan aiheuttamien epävarmuustekijöiden vuoksi kuukaudella eteenpäin. Kilpailu pelataan Aura Golfissa 15.–17. heinäkuuta.

Viranomaisten kanssa käydyissä neuvotteluissa signaalit kilpailun järjestämiseksi suunniteltuun ajankohtaan ovat olleet varovaisen positiivisia, mutta kilpailua päädyttiin lopulta siirtämään. Eniten vaakakupissa painoivat voimassa olevat rajoitukset ja yleisön sekä yhteistyökumppaneiden oheistapahtumien kohtalo.

”Kun heinäkuulle aukesi vapaa kisaviikko LET-kalenterissa toisen kisasiirron takia, syntyi päätös suhteellisen nopeasti. Näin varmistamme tasokkaan ja monipuolisen kisatapahtuman, ja pystymme palvelemaan suomalaisyleisöä paremmin. Toki kaikki järjestelyt toteutetaan edelleen terveysturvallisesti”, promoottori Juha Juvonen Golfliitosta kertoo.

Myös kisajärjestäjä Aura Golf on tyytyväinen.

”Pääkiertueen paluuta Suomeen on odotettu kymmenen vuotta, ja uskomme että kuukauden lisäodotus tässä vaiheessa palkitaan. Toivottavasti pääsemme nyt lähemmäs koko golfkansan juhlaa. Ainakin Aura Golf on valmiina ja innoissaan”, toiminnanjohtaja Sami Pere summaa.

Gant Ladies Openin televisioinnista käytiin pitkään neuvotteluja, joten merkittävä tekijä uudelle kisa-ajankohdalle oli televisioinnin siirron onnistuminen. Televisiointi mahdollistaa laajan valtakunnallisen yleisön, ja kilpailutunnelmia Ruissalosta välittävät sekä Yle että Ruutu. YLE TV2 lähettää finaalipäivän ratkaisuhetkiä suorassa lähetyksessä noin kolmen tunnin ajan, ja Ruutu-palvelu puolestaan seuraa kilpailua heti avauspäivästä lähtien.

”Golf kiinnostaa entistä useampia. Kilpailuviikko on meille loistava tilaisuus pitää Suomi Golfia esillä ilman lajille tyypillistä maksumuuria. Yle-lähetyksen ohella Ruutu-palvelun tarjonta on maksutta kaikkien halukkaiden ulottuvilla”, Golfliiton myynti- ja markkinointijohtaja Kimmo Rantamäki kertoo.

Ladies European Tourin kanssa samaan aikaan 14.–17.7. pelataan lyöntipelin SM-kilpailut Master Golfissa, Espoossa.

Lähde: Golfliiton tiedote

Lue seuraavaksi: LET palaa Suomeen 2021 – Aura Golf isännöi kesäkuussa Ladies Gant Openia

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje