11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][29]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][29]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

LET:n pelaajia hemmotellaan Prahassa

Klara Spilkovaa ( toinen.vas.) naurattaa viimesyksyisessä Juniorien Ryder Cupissa. Juhana Kukkosen (oik.) naama pysyy tässä tilanteessa peruslukemilla © Getty Images

Albatross

Viimevuonna avattu Albatross Golf Resort toimii perjantaista sunnuntaihin pelattavassa Prague Mastersissa kisakenttänä. Tsekin Golf Diges on rankannut sen maan toiseksi parhaaksi ja palveluiltaan ykköseksi. Kokonaisuutta voi yhden päivän alueella vietettyään luonnehtia erittäin korkeatasoiseksi golfkeitaaksi.

Tsekit ovat keskimäärin erittäin kilpailuhenkisiä ja nuoren kulttuurin golfmaassa oman pelaajattaren menestyminen viikonlopun kisassa olisi arvokas asia. Ensimmmäistä kauttaan Tourilla pelaava Klara Spilkova on henkilö johon odotukset kohdistuvat.

”Uskon onnistuessani pystyväni nousemaan minulle tutulla kentällä kymmenen joukkoon, voitto toki on aina mielessä”, Prahassa asuva Spilkova tunnelmoi kisan alla.

Klara

Mukana on 108 pelaajaa ja palkintopotti Tourin minimi 200.000 euroa. Solheim Cupiin valituista kentällä tiiaa vain ikiliikkuja Laura Davies jonka tuloskunto ei putkahtanut pintaan odotuksista huolimatta hänelle aiemmmin menestyksekkäässä Itävallan kisassa.

Albatross Golf Resortisssa menestyvän pitää osata lyödä palloa monipuolisesti ja mielellään pitkälle. Tilaa on runsaasti ja huippukuntoisilla viheriöillä sekä niiden läheisyydessä taito tulee varmuudella esiin.

Kaisa

Kaisa Ruuttila on varmasti nälkäinen ja täynnä itseluottamusta edellisviikon kolmannen sijan johdosta. Jenni Kuosa (12.) pelasi yhden uransa parhaista kisoista. Ursula Wikström osaa enemmän kuin viimeaikaiset tulokset ovat antaneet. Riikka Hakkarainen on juuttunut kuluvalla kaudella tuloslistoilla häntäpäähän. Ilman täydellistä muodonmuutosta mahdollinen pelioikeus Tourille kaudelle 2012 on karsintojen varassa.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)