11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Laird kärjen varjona La Quintassa

Martin Laird tavoittelee uran toista PGA Tourin voittoa © Getty Images

Martin

Skotlannista ei ole noussut Colin Montgomerielle varteenotettavaa manttelinperijää, vaikka naapurimaista Englannista, Irlannista ja Walesista maailmantähtiä on varttumassa enemmänkin. Reilun viiden miljoonan populaatiosta tämä onkin tietty hankalaa, mutta golfin kotimassa odotukset ovat korkealla.

Martin Laird on kehittynyt USA:ssa opiskelujen ja Nationwide Tourin kautta jo melkoiseksi tekijäksi myös päätourilla. Yksi voitto ja kolme kakkostilaa kahdelta viimeiseltä kaudelta ovat nostaneet hänet maailmanlistalla jo 50:ksi. Skotti pääsee näyttämään taitojaan Mastersiin ja alkukauden World Tourin kisoihin. Mikäli urakehitys menee jatkossakin viimeaikojen malliin, voi Laird olla syksyn 2012 aikana jo varteenotettava ehdokas jopa Ryder Cupiin.

Bob Hope Classicissa Laird pelasi kolmantena päivänä tuloksen 64, jolla hän nousi neljänneksi ennen kahta viimeistä päivää. Muista euroopalaisista Alex Cejka on viisi lyöntiä kärjestä. Jesper Parnevik pelasi pirteän kierroksen 65, mutta on kymmenen lyöntiä kärjestä.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje