Ursula Wikström aikoo laittaa seuraavien viikkojen aikana pelinsä kuosiin. Kuva: Tristan Jones/LET
Ladies European Tour |
19.3.2017

Ursula Wikström: ”Nyt on kolme viikkoa aikaa hangata koneesta ruosteet pois”

Mission Hillsissä 46. sijoittunut Wikström ei ollut mielestään vielä oikeasti valmis pelaamaan golfia.

Ursula Wikström (+3) löi Kiinan Haikoussa pelatun World Ladies Championshipin päätöskierroksella tuloksen 75, ja päätyi turnauksessa jaetulle 46. sijalle.

”Peli oli tänään aika haastavaa. Varsinkin par-kolmoset olivat hankalia. En saanut niissä osumaan palloa viheriöille mitenkään. Myös bunkkerit tulivat tänään tutuiksi, ja kuinka ollakaan, pallo päätyi aina sille montun hankalimmalle puolelle”, Wikström sanoi.

”Nyt on kolme viikkoa aikaa hangata koneesta ruosteet pois ja olla valmiina oikeasti pelaamaan golfia.”

Vantaalaisen kausi jatkuu Marokossa huhtikuun puolivälissä pelattavassa Lalla Meryem Cupissa.

Kauden ensimmäisestä kilpailustaan 3778 euroa tienanneen Wikströmin tuloskorttiin merkittiin sunnuntaina viisi bogia ja kolme birdieä. Väyläosumia kirjattiin yhdeksän ja viheriöosumia 12, putteja kertyi 33.

World Ladies Championship oli ennakoidusti korealaisten juhlaa. Kahdentoista parhaan joukossa oli korealaisten lisäksi vain kolmannen sijan jakanut Englannin Georgia Hall (-11).

Voitosta käytiin tiukka taistelu päätöskierrokselle kärkipaikalta startanneen Hae Rym Kimin ja toisena olleen Seon Woo Baen kanssa. Kaksikon tulos varsinaisessa kilpailussa oli 205 (-14), ja ratkaisua jouduttiiin hakemaan uusinnasta. Voitto ratkesi lopulta Kimin eduksi toisella jatkoreiällä.

Kilpailun toinen suomalainen, Noora Tamminen, karsiutui päätöskierrokselta.

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Tilaa Golfpisteen maanantaisin ja perjantaisin lähetettävä uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla golfalan ilmiöistä ja uutisista! Tilaa kirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Kommentit

Oma kommentti