16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista

16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Korealaisille kolmoisvoitto LPGA Tourilla

Kuuma putteri siivitti In-Kyung Kimin menestykseen Pekingissä pelatussa Reignwood LPGA Classicissa.

In-Kyung Kim (-24) saavutti sunnuntaina ensimmäisen voittonsa LPGA Tourilla kuuteen vuoteen. Hän iski Pekingissä pelatun Reignwood LPGA Classicin neljännellä kierroksella tuloksen 66, ja nousi lyönnillä kisaa 54 reiän jälkeen johtaneen Mi Jung Hurin ohi.

Kim upotti voiton kannalta tärkeät 7,5- ja 3,5-metriset putit 16. (eagle) ja 18. reiällä (birdie). Korealainen on osoittanut viime aikoina vahvaa virettä, sillä hän oli paras myös syyskuussa Saksassa pelatussa LET:n kilpailussa.

”Halusin vain pelata omaa peliäni, sillä en voi vaikuttaa muiden tekemisiin”, 310 000 dollarin palkintosekin vastaanottanut Kim sanoi.

”Olen tyytyväinen, että pystyin pelaamaan niin kuin halusinkin. Tulokseen en erityisesti keskittynyt, koska muuten en olisi kyennyt tällaiseen esitykseen.”

Mirim Lee (-22) täydensi korealaisten loistavan panoksen kolmannella sijallaan.

Pekingin turnauksen kolme vuotta sitten voittanut Kiinan Shanshan Feng ja Kanadan Brooke Henderson (-21) jakoivat neljännen sijan.

Saksan Caroline Masson (-10) oli parhaana eurooppalaisena 22:s. Ruotsin Pernilla Lindberg ja Ranskan KarineIcher (-8) mahtuivat täpärästi 30:n joukkoon.

Makkonen 14:s Azores Ladies Openissa

Azoreilla pelattua LETAS-kisaa ensimmäisen päivän jälkeen johtanut Leena Makkonen sortui turnauksessa heikkoon (80) keskimmäiseen kierrokseen. Mikkeliläinen piristyi uudelleen kisan päätöskierroksella (72), ja kiri lopputuloksissa 14:nneksi.

Makkosen lopputulos 54 reiän kilpailussa oli 222 (+6).

Naisten kakkoskiertueella ensimmäisen kerran viime viikolla voittanut Sanna Nuutinen (+9) ei aivan yltänyt Azoreilla top 20:een.

Azores Ladies Openin voitto lähti Ruotsiin Jenny Haglundin (-5) matkassa. Hän pelasi finaalikierroksella kisan ylivoimaisesti parhaan tuloksen (64), jättäen kakkostilan jakaneet Astrid Vayson De Pradennen, Joyce Chongin ja Csilla Lajtai-Rozsan viiden lyönnin päähän.

Nuutinen on kiertueen rankingissa neljäntenä, kun viisi parasta saa paikan ensi kaudeksi Ladies European Tourille.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje