3.10.–10.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][20]
KilpailuaSuomalaista

3.10.–10.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][20]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Major

Kaymer karkumatkalla US Openissa

Martin Kaymer karisti muut kannoiltaan pelaamalla toisen puoliskon kierroksestaan neljä alle. Kuva Getty Images

Martin Kaymer häikäisi virheettömällä pelillään US Openin avauskierroksella. Hän missasi vain yhden avauksen väylien ulkopuolelle ja oli puttitilaston kärkimies 25 putin kierroksella. Viheriöosumissa saksalainen oli keskikastin alapuolella (11/18). Tuttu sanonta, ”lähipeli ratkaisee”, päti myös Kaymerin onnistumisen takana.

”Löin palloa varsin hyvin, en tehnyt virheitä. Kenttää oli mielestäni helpotettu harjoituspäivistä.Viheriöt olivat pehmeämpiä”, Kaymer summaili päiväänsä.

Ennen kisan alkua häneltä kysyttiin, minkä neljän kierroksen tuloksen hän ottaisi vastaan. Tuolloin Kaymerin vastaus oli kahdeksan yli parin.

”Toivottavasti en nyt päädy tuohon tulokseen”, hän vastasi mediatilaisuudessa esille nostettuun aiempaan haastatteluun.

Kaymer voitti yllätyksellisesti Players Championshipin toukokuussa. Vuoden 2010 PGA Championshipin voittaja nousi maailmanlistan kärkeen alkuvuodesta 2011. Alamäki alkoi varsin nopeasti, pahimmillaan hänen rankkauksensa on ollut päälle 60:n, Mikko Ilosen nimi oli Kaymerin jälkeen arvolistalla.

Yhteensä 15 pelaajaa kiersi Pinehurstin torstaina alle parin, näiden joukossa Graeme McDowell (-2), Henrik Stenson (-1), Matt Kuchar (-1) ja Jordan Spieth (-1).

Phil Mickelson ( even) on myös hyvissä asemissa, Rory McIlroy (+1), Justin Rose (+2) ja Adam Scott (+3) ovat jo perjantaina hieman isomman haasteen edessä.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje