18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Asian Tour - Kilpagolf

Kaske upeasti viiden joukkoon Asian Tourilla

Janne Kaske niputti monta kovaa nimeä Bangladesh Openissa. Kuva: Asian Development Tour

Janne Kaske (-9) esiintyi edukseen Kurmitola Golf Clubilla käydyssä Bangladesh Openissa. Kisassa kolme kertaa 70 lyönnin rajan alittanut Kaske pelasi päätöskierroksella tuloksen 69, ja sijoittui viidenneksi.

Aasian kiertueen ohjelmaan kuuluvan kilpailun voitti Singaporen Mardan Mamat (-14). Korean SoominLee ja Intian Khalin Joshi (-12) olivat seuraavina. Espanjan Carlos Pigem (-11) sijoittui parhaana eurooppalaisena neljänneksi.

Kisassa 12 300 dollaria tienannut Kaske aloitti lauantain urakkansa birdiellä, mutta oli kierrostaan kuuden reiän jälkeen jo kaksi yli. Jatko sujui jämäkästi; hän teki ulosmenon lopulla kaksi birdietä ja sisääntulossa vielä toiset kaksi lisää.

”Hyvä kisahan se oli, vaikka voitosta tietenkin lähdettiin pelaamaan. Edellä olleet pelaajat piti kaasun pohjassa loppuun asti, ja oma startti vikana päivänä oli huono, niin täytyy olla tyytyväinen, että sain kierroksen takaisin haltuun, ja Top 5 -sijan taskuun”, Kaske sanoi.

”Alussa pari bogia kun oli vähän tuulen kanssa ongelmia. Kuutosreiällä lähestyminen osui lipun linjassa forella olleeseen bunkkeriharavaan ja kimposi siitä 40 metriä sivuun mahdottomaan paikkaan. Pari helppoa birkkua sen jälkeen pelasti päivän, ja pelasin takaysin hyvää peliä.”

Menestys Bangladeshin kisassa oli jatkoa Kasken viime aikojen hyville peliotteille Aasiassa. Hän voitti kaksi viikkoa sitten pelatun Asian Development Tourin kilpailun Malesiassa, ja on Aasian kakkoskiertueen rahalistalla kuudentena.

Bangladesh Openin neljäs tila on Kasken paras saavutus AT:lla, ja se avaa hänelle yhä selkeämmin portteja maanosan kovempiin turnauksiin.

”Nyt on viikko vapaata kahdeksan viikon kisaputken jälkeen. Sitten on vuorossa yksi ADT-kisa Malesiassa ja Aasian Tourin kisa Thaimaassa, mihin pääsen tämän sijoituksen johdosta mukaan. Palaan Eurooppaan pelaamaan British Openin finaalikarsinnan ja muutaman CT-kisan heinäkuussa ennen kuin kausi täällä Aasiassa jatkuu uudestaan.”

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (10 kpl)

  Rauski says:

  Loistava suortius Jannelta, Isot onnittelut siitä sekä Jannelle, huippuvalmentajalle, vanhemmille sekä kaikille muille tukijoukoille!

  teuvo says:

  Kyseessähän oli ns. piirikunnalliset keräilyerät, joissa ei edes nimimiehiä ollut mukana. Muistutti tasoltaan veteilin loppiaishiihtoja. Vastaavia kisoja on nordic-golf . Ei varmaan yhtään alle 1000 listalla olevaa pelaajaa.

  Tapsa says:

  Mitäs Teuvo nyt oikeen sekoilee. Aasian Tour on maailman kolmoskiertue ja kaksi pykälää Nordic liigan yläpuolella, eli ykköstason kiertue. Ja mukana oli runsaasti korkean WGR rankingin pelaajia ja pääkiertueella voittaneitakin. Eli kun yrität mollata, älä tee sitä noin typerästi, jolla vain esität tietämättömyyttäsi

  Aaro says:

  Kyllä tämä on Aasian kakkkostouri, johon menevät sellaiset pelaileman, jotka ei muualle pääse. Nimilistakin kertoo, ettei siellä kummoisia pelaajia ole. Palkintorahatkin jo kertoo, millaiseta tourgamentista on kyse. Vilttiketju, mikä vilttiketju, ei siitä mihinkään pääse. Mutta onhan se hyvä, että häntäpäänkin pelaajilla on omat kisansa, niin kuin clubeillakin viikkokisat.

  Veikko says:

  Näyttää nämä jotkut fanittavan jopa kolmanen kategorian viidettä sijaa. JANNE VOISI OLLA huippupelaaja, jos sillä olisi ollut heti collegen jälkeen vähänkin parempi valmentaja. Collegessa oli huippuvalmentajat, jolloin kehittyi. NYT ON OLLUT JOKU kirjekurssi opettaja ja kursseja voi verrata Turhapuron autokoulukursseihin tasoltaan. Valitettavasti.

  question says:

  mikä tää valmentaja juttu, Kaske pärjää – eikös silloin valmennuskin ole kohdallaan ? Ja tärkeintä on että mies pärjää ja ei ole pk-seudulta, sieltähön ei tule muita kuin Timo Soineja ja sillä kropalla ei tehdä muuta kuin puhuta paskaa ja olla nagari jonossa !!!

  Tapsa says:

  Onhan tämä säälittävää ja surullista miten yksi sairas ja katkera ihminen suoltaa sontaa viesti toisensa jälkeen ilman pienintäkään käsitystä todellisuudesta. Ja vieläpä keksien useita nimiä jotta voisi saada luotua kuvan yleisemmästäkin mielipiteestä. Voin kertoa olleeni Jannen valmentaja siitä asti kun 12v junnuna yhteistyö alkoi ja jatkuu edelleen. Jatkui myös koko college ajan, eikä Joshilla ollut mitään tekemistä itse valmennuksen kanssa. Huvittavaa myös lukea kyseessä olevan Aasian kakkostouri, mutta ilmeisesti Veikko tuolla Aaro nimellä vaan sotki sen tuohon ADT:hen, jolla Janne voitti pari viikkoa sitten. Tämä kisa oli kyllä nimenomaan ykköskiertueen kisa. Ja olit sinä sen tasosta mitä mieltä tahansa, niin virallinen taho eli WGR on kanssasi kovin eri mieltä. Hieno nousu listalla parin viikon aikana kolmanneksi suomalaisista. Mutta ilo toisaalta huomata, että olet muuttanut käsityksesi siitä että Jannen pärjääminen johtuisi uudesta valmentajasta. Lupaathan jatkossakin hauskuuttaa meitä näillä sairailla mutta niin kovin hauskoilla kirjoituksillasi

  Tapsaton says:

  Kyllä hauskuuttaminen on puhtaasti sinun asiasi, kun lukee noita sinun kirjoituksiasi, mutta hyvigolffareita ne hävettää. Kaikkein parhaimpia ovat nuo sinun kymmenien viestien väittelyketjut, joissa ei ole päätä ei häntää. Viimeksi kantasi pallon ollessa outissa. Siinä kylläkin olit pahasti itse outissa, niin kuin yleensä aina , kun alat nasismin kiimoissasi inttämään asioista, joista et mitään edes ymmärrä. Mitä tulee näihin aasian toureihin, niin niihinhän menää yleensä, kun ei muihin toureihin päästä. Jo nimilistakin ko. toureilla kertoo, ettei siellä ns. pelimehiä edes ole, joten siellä voi jopa vaingossa päästä cutistakin läpi. Pelaajista on puolet thaikkuja ja lopun naaurivaltioista. Europpalaiset voi laskea yhden käden sormilla. Mitä tulee tuohon haukkumiseen, niin siinä sinä olet ylivoimainen. Tekstisi vilisee ääliö, valehtelija, hullu, katkera ym. nimittelyjä, jotk todelliseti näät katsomalla peiliin. BANNISSAKIN OLIT JUURI KUUKADEN PÄIVÄT JA VIESTEJÄSI POISTETAAN TIUHAAN TAHTIIN, mutta opiksi et ole ottanut. Välillä kirjoittelt nimimerkeillä ja välillä omalla nimelläsi ja tapojasi kauppaat muille. Sairautta sekin.

  Joona says:

  Kyllä sinun olisi Veikko korkea aika hakeutua hoitoon tuon tautisi vuoksi. Ei kukaan terve kirjoittele tuollaisia viestejä. Kannattaisi myös edes hieman tarkastaa tosiseikkoja juttujen taustalta. Nyt ne ovat järestään väärin.

  Adolf says:

  Kun katsoo tilastoja, niin en minä ainakaan löytänyt Jannea 1000 listalta viime vuotena. Ihmetyttää vähän , että sellaista urheilijaa hehkutetaan, joka ei ole edes 1000 parhaan joukossa. Mitä tulee taasen tähän Tapion valmennettaviin, niin onko kukaan edes saanut korttia edes ct-kiertueelle, puhumattakaan et:stä. Lukuunottamatta tietenkään golfliiton maksamia villejä kortteja. Vahoja pieruja saattaa olla.