18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Kärkipaikka on McDowellille harvinaista herkkua

Graeme McDowell ei ole voittanut kahteen vuoteen. Nyt hän jahtaa ykköstilaa kahden lyönnin erolla Keegan Bradleyyn. Kuva All Over Press.

Graeme McDowell on pelannut Sherwood Country Clubilla aina hyvin. Vuodesta 2009 lähtien hän on pelannut kaikki kierroksensa alle parin. Lauantaina tulos oli 68 ja ero kakkosena olevaan Keegan Bradleyyn on kaksi lyöntiä.

Kolmeen viimeiseen voittoonsa McDowell on noussut selkeästä taka-ajoasemasta.

”En ole varma, milloin olen voittanut tällaisesta johdossa. Toivottavasti se kuitenkin tapahtuu nyt”, pohjoisirlantilainen totesi kolmannen kierroksen jälkeen.

McDowell ei ole voittanut kahteen vuoteen eikä tilanne ole nytkään helppo. Keegan Bradley on pelannut tasaisen varmasti ja on kaksi lyönti jäljessä. Tiger Woods nousi kolmanneksi ja ero McDowelliin on viisi lyöntiä.

”Pelasin omasta mielestäni hyvin ja sen olisi pitänyt riittää tilanteeseen -10 kokonaistilantessa, mutta en vain onnistunut”, totesi Woods, jonka pitää voittaakseen pelata huippukierros sunnuntaina.

Keegan Bradley on joutunnut ankkuriputterinsa johdosta jopa ”työpaikkakiusauksen” uhriksi.

”Viime vuonna pelasin täällä huonosti, joten nyt tuntuu todella hyvältä olla tällaisessa takaa-ajoasemassa. Muutama hyvä putti viimeisellä kierroksella auttaa”, löi Bradley vettä kiukaalle. Bradley on saanut Twitterin kautta viestejä, että hänen kannattaa hakea töitä hampurilaisketjusta, kun ankkuriputterit kielletään 2016.

Bradleyn lisäksi Bubba Watson pelasi lauantaina vahvan kierroksen, mutta ero kärkeen on jo yhdeksän lyöntiä.

Jari Jokinen

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje