23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
Amatöörigolf - Kilpagolf

Kärki karkasi suomalaisilta Nuorten olympialaisissa

Sandra Salonen ja Oliver Lindell edustavat Suomea Kiinassa. Kuva: Olympiakomitea.

Nuorten olympiakisoissa Kiinan Nanjingissa pelataan tyttöjen ja poikien kolmen kierroksen mittainen lyöntipelikilpailu (19.–21.8.) sekä kolmikierroksinen joukkuekilpailu (24.–26.8). Kilpailussa ei ole cutia. Molemmissa kilpailuissa on mukana 32 pelaajaa.

Suomea golfissa edustavat Sandra Salonen, 17, ja Oliver Lindell, 16. Kaikkiaan Suomen joukkueessa on mukana 14 urheilijaa.

Sandra Salonen on pelannut kaksi ensimmäistä kierrostaan tuloksin (76-76). Kärkeen on matkaa pitkälti toistakymmentä lyöntiä. Kiinalaisten tarjoama livescoring-systeemi on varsin kiinalainen, kahden kierroksen yhteenlaskettua tulosta ei ole tarjola

Poikien kilpailussa Oliver Lindell paransi keskiviikkona lyönnillä (73-72=145). Kärkikolmikko on tuloksissa 136-138, joten Lindellin mitalimahdollisuudet ovat olemassa, mutta langanlaihat.

Viikonloppuna käynnistyvässä oukkuekilpailussa pelaavat maan tyttö- poikaedustaja yhdessä. Ensimmäisellä kierroksella pelataan foursome, toisella four-ballia ja kolmannella molemmat omalla pallollaan lyöntipeliä.

Sami Sarpakunnas/ TT

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)