21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista

21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista
Amatöörigolf - Kilpagolf

Kari Huttunen seniorien reikäpelimestariksi

Hude Huttusen sitkeys palkittiin sunnuntaina SM-kullalla Lappeenrannassa.

Monivaiheiseksi thrilleriksi voidaan luonnehtia seniorien reikäpelimestaruuden viimeistä päivää. Golf Talman Kari Huttunen oli kukistanut jo kahtena edellisenä päivänä Jukka Vahtokarin, Ari Hatusen sekä TapaniSaarentolan.

Välierässä vastustajaksi tuli ylivoimainen ennakkosuosikki Ari Vauhkonen, joka ottikin ohjat käsiinsä. 14 reiän jälkeen SHG:ta edustava Vauhkonen oli kolme up, peli vaikutti taputellulta. Huttunen voitti neljästä viimeisestä kolme ja heti perään ensimmäisen uusintareiän selviten finaaliin.

Huttusen tavoin seniorien maajoukkueissa pelaava Veijo Suomela hallitsi iltapäivän finaalia. 15:n reiän jälkeen hän oli kaksi up. ”Hude” teki saman kuin välierässä, nousi lähes toivottamasta sillasta ensin tasoihin ja kolmannella uusintareiällä voittoon ja SM-kultaan. Sunnuntain urakaksi tuli siis 40 reikää, lauantailta oli alla jo kaksi peliä ja perjantailta yksi.

Naisten finaalissa Lea Hatunen kukisti kaudella 2013 henkilökohtaisissa EM-kisoissa hopeaa saavuttaneeen Anna-Maria Lehtosen.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje