21.2.–28.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista

21.2.–28.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Justin Rose taas takaa-ajettavana PGA Tourilla

Justin Rose antoi itselleen taas mahdollisuuden loistaa viikonloppuna © Getty Images

Justin

Justin Rosella kulkee varsin kovaa. Hän voitti kesäkuun alussa Memorialin ja pelasi edellisviikolla toista perättäistä voitta pohjustaen kolme ensimmäistä kierrosta 16 alle johtaen kolmella. Nyt hän on seitsemän alle ja johdossa. ”Musta sunnuntai” vei viimeviikolla voiton, Rose putosi yhdeksänneksi säyseän esityksen jälkeen.

Viikonloppuna hän ei aio ottaa paineita, eikä kokenut niitä mielestään myöskään viimeisessä kisassaan.

”Tein kaiken aivan samoin kuin aiempina päivinä. Peli vaan on sellaista, että joinakin päivinä se kulkee ja toisina on vaikeampaa”, hän kuittasi epäonnistumisensa. AT&T kisan toisen päivän Rose pelasi tulokseen 64 ”lähes vahingossa”.

”En lähtenyt hakemaan mitään alhaista tulosta, se vaan tuli hyvän lyömisen kautta”, heinäkuun lopulla 30 vuotta täyttävä Rose kertoi.

Hän pääsee PGA Tourin menestystensä kautta mukaan Britihs Openiin St.Andrewsiin jossa ei ko. kisaa vuosina 2000 ja 2005 päässyt pelaamaan.

”Se tuntuu todella tärkeältä ja hyvältä. Nuo kaksi kertaa kun jouduin kärvistelemään kisan ulkopuolella olivat hirveitä viikkoja, Openissa 1998 läpimurtonsa tehnyt Rose muisteli perjantain lehdistötilaisuudessa.

Tigerilla puttiongelmia

Tiger

Tiger Woods selvitti tiensä jatkoon tuloksin (73-70) , sijaluku 64:s ja kymmenen lyöntiä kärkeen jättävät Woodsin varsin inhottavaan asemaan. Media ja yleisö odottavat tästäkin tilanteesta kovaa nousua, voittomahdollisuudet ovat kuitenkin käytännössä täysin nollassa.

”Löin palloa varsinkin draiverilla todella hyvin, rautojakin kohtuullisesti. En vain saanut putteja sisään, se turhauttaa, Woods myönsi pelinsä päätyttyä. Tiger tulee siis lähtemään St.Andrewsiin , kentälle jossa hän on voittanut vuosina 2000 ja 2005 ilman voittoa kauden aiemmissa kisoissa.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje