[6][5]
Kilpagolf

Hakula Web.com Tourin karsintafinaaliin

Toni Hakula pelit Web.com Tourin karsinnoissa ovat edenneet suunnitelmien mukaisesti.

Toni Hakula (69-73-75-78) selvitti täpärästi tiensä Yhdysvaltain kakkoskiertueen eli Web.com Tourin karsintafinaaliin. Hakula päätyi kiertueen toisen karsintavaiheen turnauksessa viimeisten jatkoonpäässeiden joukkoon, jaetulle 18. sijalle.

Kisan päätöskierros oli Hakulalle vaikea; hän löytyi tulosluettelosta 54 reiän jälkeen neljänneltä tilalta, mutta 78 lyönnin kierros pudotti suomalaisen asemia tuntuvasti perjantaina. Tällä oli lopulta kosmeettinen merkitys, sillä kilpailussa pelattiin vain jatkopaikoista karsintafinaaliin.

Texasissa, Deerwoodissa käydyn turnauksen voitti Satoshi Kodaira (-13), joka oli kisassa omaa luokkaansa. Toista sijaa jakaneet Dominic Bozzelli ja Craig Barlow hävisivät japanilaiselle 13 lyönnillä.

Web.com Tourin karsintafinaali pelataan Palm Beach Gardensissa, Floridassa, 11.-16. joulukuuta.