Haastajan roolissa - Golfpiste.com

17.–24.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][30]
KilpailuaSuomalaista

17.–24.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][30]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Haastajan roolissa

Epätasaiset esitykset ovat olleet Tiger Woodsin kompastuskivenä myös kuluvan kauden aikana © Getty Images

Epätasaiset

Jotkut kentät ja kilpailut sopivat pelaajille toisia paremmin. Tiger Woodsille TPC Sawgrass on ollut ammatilaisaikoina vaikea rasti. Siitäkin huolimatta, että hän voitti siellä jo amatööriaikoinaan US Amateurin sekä Players Championshipin 2001. Viimeisen yhdeksän vuoden aikana Tiger on osallistunue Playersiin kahdeksan kertaa, top-ten sijoituksia on vain yksi ( 2009 kahdeksas).

Pete Dyen suunnittelemalla kentällä pallon pitäminen väylillä avauksissa on tavanomaista tärkeämpää, tämä on osa-alue joka Woodsilla turhan usein vuotaa. Vuonna 2010 hän selvisi jatkoon, mutta niskavamma päätti pelit vain kuusi reikää ennen loppua.

Viikonlopun kisaan Tiger lähtee asetelmasta josta hänen pitäisi todellakin venyä jotta viidenneksi majoriksi kutsutun kisan voitto lohkeaisi. Kauden kuudessa kilpailussaan hän on sijoittunut vain kahdesti kymmenen joukkoon. Mastersissa Woods loukkasi polveaan jota on säästellyt jättämällä mm. viimeviikkoisen kisan väliin. Kun listaa lisää vielä heikon historian TPC Sawgrassissa, voidaan vedonlyöntitoimistojen antamaa ykkössuosikin asemaa pitää kyseenalaisena.

Luke

Mukana on 144 pelaajaa, mm. kaikki tämänvuotiset 17 PGA Tourin kisojen voittajaa. Manageri Chubby Chandlerin tallista Playersin jättävät kuitenkin väliin maailmanlistan ykkönen Lee Westwood, sekä aiemmilla yrityksillään Playersissa epäonnistunut Rory McIlroy jonka silmään kenttä ei ole sopinut.

Woodsin ohella suosikin roolissa ovat Phil Mickelson sekä Luke Donald.

Teemu Tyry

PGA TOur, Players Championships

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje