11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Fredrik Jacobson vauhdissa Palm Springsissa

Fredrik Jacobson on parhaimmillaan melkoinen virtuoosi lähipelissä ja viheriöillä © Getty Images

Fredrik

La Quintassa , Kaliforniassa tehtiin keskiviikkkona ihanteellisissa olosuhteissa odotetusti loistotuloksia. Vuodesta 2004 PGA Tourilla kiertänyt Ruotsin Fredrik Jabobson (-7) oli lämpimänä Jack Nicklaiuksen suunnittelemalla kentällä, loppputulos oli seitsemän alle. Loukkaantumisista kärsinyt Jacobson on kolmen viimeisen vuoden aikana ansainnut yli miljoona taalaa, lopullinen läpimurto, voitto puuttuu vielä.

Kakkostiloja Jacobsonilla on vuosien varrelta kolme. Europan Tourilla hän pelasi viimeisen vuotensa 2003 jolloin voitti kolme kisaa, näistä arvokkain oli kauden päättänyt Volvo Masters. Kisan toinen ruotsalainen Jesper Parnevik (+1) jäi lähtökiihdytyksessä kovin kauas kärjen taakse. Parnevikilla on vielä kosolti mahdollisuuksia, sillä cut kilpailussa on vasta lauantain neljännen kierroksen jälkeen. Tämä johtuu siitä, että kisakenttiä on neljä, pelaajilla ryhmissään lauantaihin asti pro-amia pelaavia amatöörejä.

Derek

Kilpailun kärjessä on 30-vuotias Derek Lamely (-9)jolla oli hurja jakso. Kuuden perättäisen reiän aikana hän teki viisi birdietä ja eaglen. Edellisvuonna Lamely oli Rory McIlroyn ohella ainoa Tourin tulokas joka kykeni PGA Tourilla voittoon.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje