Erofejeff ja Koivu parhaat Nordcenterin tuulissa - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Finnish Tour - Kilpagolf

Erofejeff ja Koivu parhaat Nordcenterin tuulissa

Peter Erofejeff ei antanut tuulen haitata peliään ensimmäisenä kisapäivänä. Kuva: Finnish Tour.

Torstain kierros Nordcenterin Freamilla oli monelle pelaajalle painajainen. Myrskytuuli riepotteli palloja sinne tänne, ja varapalloja lyötiin päivän aikana ennätysmäärä.

Peter Erofejeff ja kotikentällään pelannut Kim Koivu onnistuivat pelaamaan kaksi alle parin ja johtavat kahden lyönnin turvin ennen par-tuloksessa olevia Lauri Ruuskaa, Mikael Salmista jaKristian Kulokorpea.

Erofejeff ei ollut moksiskaan tuulesta, vaan piti sitä enemmänkin etuna omalle pelilleen.

”Tämä tuuli oli ihan hyvä juttu, kun on ollut vähän ongelmia tuon keskittymisen kanssa. Täällä piti olla ihan kieli keskellä suuta, enkä antanut itselleni mahdollisuuttani kiukutella”, Erofejeff jutteli.

”Hyvä päivä, vaikka kierros olikin melkoista vuoristorataa. Välillä tuli helppoja virheitä ja välillä sitten taas super-onnistumisia. Kenttä oli ihan pelattava tänään, paitsi nuo pari vastatuuliväylää, joissa puuskittainen tuuli vei palloa mihin sattui. Se oli ihan herran haltuun”, Erofejeff jatkoi.

Jenna Mäihäniemen 75 (+3) lyönnin kierros oli naisten sarjan parasta antia avauskierroksella. Master Golfia edustava Mäihäniemi oli tyytyväinen esityksiinsä tuulisessa kelissä.

”Tosi kova tuuli hankaloitti pelaamista, mutta sain pidettyä lyönnin kasassa. Puttasin myös pari tärkeää par- ja birdie-puttia sisään. Ihan ok, mutta pari lyöntiä jäi harmittamaan. Löin 14:nnellä duffin veteen, ja siihen tuli tuplabogey”, Mäihäniemi kertasi urakkaansa.

Mäihäniemen perässä tulosluettelosta löytyy Hirvihaara Golfin Tiia Koivisto, joka pelasi tuloksen 76 (+4). Koiviston jälkeen tuloslistalta löytyy kansainvälistä väriä: australialainen Joanna Charlton pelasi tuloksen 78 (+6).

Kierroksen jälkeen pelaajat kehuivat vuolaasti Freamin kuntoa.

”Kenttä oli aivan timanttisessa kunnossa”, Erofejeff tiivisti pelaajien fiilikset.

Nordcenterin toimitusjohtaja Markku Valo jakoi kiitokset sinne, minne ne kuuluvatkin.

”Kiitokset kentän loistavasta kunnosta kuuluvat kenttähenkilökunnalle. He tekevät tätä hommaa isolla sydämellä.”

Sami Sarpakunnas

Lähde: tiedote

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje