27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista

27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
DP World Tour - Kilpagolf

Eagleen kierroksensa lopettanut Samooja esitti ison loikan DPWT-kisan tuloslistalla

Kalle Samooja tähyää Johannesburgissa hyvää sijoitusta . Kuva: Getty Images

South African Open Championshipin kärkeen nousi jälleen uudet nimet.

Kalle Samooja palasi Johannesburgissa pelattavassa DP World Tourin kilpailussa takaisin top 20:een. Hän pelasi South African Open Championshipin kolmannella kierroksella tuloksen 71, ja lähtee turnauksen päätöspäivään jaetulta 18. sijalta.

Samoojan kierroksen kohokohta nähtiin Blair Atholl Golf & Equestrian Estaten kentän viimeisellä reiällä (par 5), jolla hän teki maukkaan eaglen. Onnistuminen nosti Samoojaa tuloslistalla yli 20 pykälää.

”Mielestäni ihan hyvää peliä tänään, mutta birdiet jäivät vain puuttumaan.”

”Ainoat highlightit tulivat ensimmäiselle ja viimeiselle. Ykkösellä kahden putin birdie ja vikalle ainoa hyvä säkitys noin seitsemästä metristä. Eagleen toki on kiva paketoida päivä”, Samooja kertoi tiedotteessa.

Kokonaistilanteessa -3 olevalla suomalaisella matkaa kärkeen on kuusi lyöntiä. Yhdeksättä sijaa jakaviin pelaajiin eroa on puolet vähemmän.

”Alhaisella kierroksella top 10 on ihan ulottuvissa”, Samooja totesi.

South African Open Championshipin kärjessä ovat pelaajat vaihtuneet päivittäin. Nyt paalupaikkaa hallussaan pitävät isäntämaan Ryan van Velzen sekä Jayden Schaper (-9). Eteläafrikkalaisilla on kilpailussa kolmoisjohto Louis De Jagerin (-8) kärkkyessä kaksikkoa lyönnin päässä.

Päivä oli lauantain kärkiryhmässä pelanneille ruotsalaisille, Jesper Svenssonille (-7) ja Joakim Lagergrenille (-4) hankala. Svensson käytti kierrokseensa 74 lyöntiä ja Lagergrenin tulos oli kaksi lyöntiä heikompi. Svenssonin haaveet debyyttivoitosta pysyivät kuitenkin elossa.

Kilpailussa ei ole Samoojan ohella muita suomalaispelaajia.

Lue seuraavaksi: Samooja keskikastista Johannesburgin DPWT-kilpailun jatkokierroksille

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje