[14][27]
Kilpagolf - PGA Tour

Dustin Johnson lyönnin karussa Rivieralla

Dustin Johnson on löytänyt hyvän vireen jo alkukaudesta. Kuva: Getty Images

Fed Ex Cupia johtava ja jo kolme turnausta kaudella 2014 voittanut Jimmy Walker oli Northern Trust Openin avauskierroksella juuri niin kova kuin odottaa saattaa.

Walkerin tasainen alku lähes kuivui kasaan miehen tehtyä peräkkäiset bogeyt rei’ille 12 ja 13. Kolmen birdien putki kierroksen viimeisillä rei’illä kuitenkin nosti hänet tuloslistalla kärkipäähän.

Aivan huipulle tulos -4 (67) ei kuitenkaan riittänyt, vaan Walker jäi jakamaan toista sijaa peräti kymmenen muun pelaajan kanssa. Heidän joukossaan on kisan parhaana eurooppalaisena Francesco Molinari.

Kilpailun johdossa on avauskierroksen jälkeen Walkerille viime viikonloppuna AT&T:ssä lyönnillä taipunut Dustin Johnson.

Pitkälyöntinen Johnson taiteili birdiet Rivieran kentän kaikille kolmelle par 5:lle, eikä tehnyt kierroksellaan kuin yhden bogeyn.

”Olen pelannut melko hyvin koko vuoden, ja pelini sujuu niin kuin tahdon sen sujuvan. Viime viikolla pelasin hyvin ja sen jälkeen oli mukava tulla tänne. Tänään sain kisaan erinomaisen alun”, Johnson kertasi.

Kauden ensimmäistä kilpailuaan pelaava Justin Rose aloitti urakkansa kliinisellä, vain kaksi birdietä ja yhden bogeyn sisältäneellä 70:llä (-1), jolla englantilainen jakaa kilpailussa sijaa 35.

Kalifornia kevätsää viivästytti jälleen kilpailun aloittamista, ja siksi ensimmäinen kierros jäi muutaman pelaajan osalta torstaina kesken.