11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Bud Cauley jahtaa ensimmäistä voittoaan Georgiassa

Bud Cauley on pelannut erinomaisesti ensimmäisellä kaudellaan PGA Tourilla ja tavoittelee nyt voittoa Georgiassa. Kuva Getty Images.

PGA:n syyssarjan kisoissa on paljon pelissä, sillä vaisumman kauden pelanneet taistelevat paikasta auringossa ensi vuodeksi. Rahalistan 125 parasta saa täyden kortin.

Bud Cauley, 22, on kevyesti tämän rajan sisäpuolella. Hän on maailmanlistalla sijalla 55 ja tienannut tänä vuonna yli 1,7 miljoonaa dollaria. Torstaina hän pelasi ammattilaisuransa parhaan kierroksen 62 (-8). Voitto Cauleylta kuitenkin puuttuu ja sitä nuori mies nyt tavoittelee, kun kiertueen isoimmat tykit eivät ole mukana.

”Se on ollut mielessä jokaisessa kilpailussa, kun olen asettunut ensimmäiselle tiille. Olen pelannut tänä vuonna paljon, mutta en ole voittanut. Kentällä en sitä kuitenkaan ajattele”, tunnelmoi Cauley ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Johtopaikkaa jakava Marco Dawson on paljon hankalammassa tilanteessa: hän on sijalla 216 vähän yli 60 000 dollarin tienesteillä. Käytännössä Dawsonin pitäisi voittaa, että välttäisi karsinnat.

Ensimmäisen päivän hyvin pelanneista myös Boo Weekley (121), Rod Pampling (124) ja Camilo Villegas (152) ovat tiukan paikan edessä tässä ”työhaastattelussa”.

Jim Furyk kilpailee Georgiassa ensimmäisen kerran Ryder Cupin jälkeen. Kovan tuloksentekijän leuka on painunut rintaan ja hän on tällä kaudella edennyt pettymyksestä toiseen. Furykilla on ollut tilaisuuksia suuriin voitoihin, mutta ne ovat livenneet käsistä.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen Furyk on sijalla 15 pelattuaan 66 (-4)

Live Scoring löytyy täältä.

Jari Jokinen

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje