11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Blomqvistin energiatasot kohdallaan

Melissa

Perjantaina käynnistyy Hainanin saarella Sanya Ladies Open , joka on toista kertaa LET:n ohjelmassa. Seuraavalla viikolla pelataan Manner-Kiinassa Suzhoul Ladies Open, jonka palkintosumma 300.000 on 50 % Hainanin kisaa korkeampi.

Ilahduttavaa on ainakin se, että Hainanin kilpailussa peräti 31 pelaajaaon emännöivästä maasta. Suosikit ovat kuitenkin LET:n vakipelaajia. Rahalistan voittoa tavoitteleva Melissa Reid on ykkössuosikki. Muita nimekkäitä osanottajia ovat Laura Davies, Becky Brewerton, Lee Anne Pace ja Felicity Johnson.

Laura Davies on pelannut aiemmin viisi kisaa Kiinassa.Kuluvalla kaudella paraskin sijoitus on vasta seitsemäs, joka Daviesin ollessa kyseessä on melkoinen kummastus.

Laura

”Tulen aina mielelläni Kiinaan, vaikka en olekaan täällä vielä pärjännyt. Harjoituspäivinä on ollut kovin tuulista. Toivottavasti tuuli tyyntyy, kenttä sinällään sopii minulle erinomaisesti,” Davies sanaili mediatilaisuudessa.

48-vuotias Davies ei lähtenyt liiemmin spekuloimaan myöskään iällään tai sen tuomilla rasitteilla.

”Ikä on vain numero. Tom Watson oli voittaa majorin lähes 60-vuotiaana. Minullla on siihen ikään vielä pitkä matka”, Davies muistutti

Wikströmillä ja Blomqvistilla caddiet mukana

src=

Minea Blomqvist, Jenni Kuosa, Riikka Hakkarainen, Kaisa Ruuttila ja Ursula Wikström lensivät Kiinaan sunnuntaina. Wikströmillä on mailapoikanaan miehensä Mika Wikström, Minnille metrimittoja lukee häntä tällä kaudella avittanut Tommi Ruissalo.

Blomqvist, Ruuttila ja Wikström ovat kukin taistelleet pariin otteeseen kuluvalla kaudella jopa voitosta LET:lla, joten odotukset kaikkien aikojen neljännelle suomalaisvoitolle ovat realistisia varsinkin Kiinan kisoissa.

MInea Blomqvistin videohaastattelu tehtiin viimeviikolla Vuosaaressa. Blomqvist kertoo haastiksessa olevansa vielä ”nuori tyttö” jolla on parhaat ikävuodet edessään ja syksyn kisoihin lähtiessään energiatasot kohdallaan.

Teemu Tyry

MInea Blomqvistin videohaastattelu

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje