[13][26]

[13][26]

Bae haluaa revanssin Los Angelesissa

Sang-Moon Bae kuuluu korealaispelaajien uudempaan tähtikaartiin. Kuva: © Getty Images

Sang-Moon Bae siirtyi toisella kierroksella Los Angelesissa pelattavan Northern Trust Openin johtoon. Tuloksen 66 lyönyt korealainen on kokonaistilanteessa yhdeksän alle. Eroa toista sijaa jakaviin Aaron Baddeleyhyn ja Robert Garrigusiin on yksi lyönti.

Baddeley, joka voitti Rivieralla kolme vuotta sitten, päätti kierroksensa neljään peräkkäiseen birdieen. Hänen saldonsa oli 65, Garrigus löi perjantaina kaksi lyöntiä enemmän.

Bae oli kärjessä Los Angelesin kisan puolivälissä myös vuosi sitten, mutta epäonnistui (76) kolmannella kierroksella.

”Se oli todella hyvä kokemus, opin siitä paljon”, 27-vuotias Bae sanoi. ”Olen parantanut paljon viime vuodesta.”

Muutamaa kuukautta myöhemmin Bae juhli ensimmäistä voittoaan PGA Tourilla oltuaan ByronNelsonin kisan ykkönen.

Pelin suhteen kaikki on vielä luonnollisesti auki, sillä 22 pelaajaa on viiden lyönnin sisällä kärjestä. Yksi heistä on avauspäivän jälkeen paalulla ollut Dustin Johnson. Hän pelasi toisella kierroksella tuloksen 70, ja on tilanteessa kuusi alle.

”Pelasin aika vakaasti tänään, takaysillä löin pari huonoa draivia. Mutta sellaista tämä on”, Johnson sanoi. ”Minulla oli riittävästi birdiepaikkoja, mutta en pystynyt hyödyntämään niitä.”

Matt Kuchar missasi kisan cut-rajan ensimmäisen kerran sitten vuoden 2012 PGA Championshipin. Hän ehti selvittää 30 peräkkäistä cut’ia, mutta ennätyksiä hän ei hätyytellyt. Tiger Woodsin 142 turnauksen ennätys saanee olla pitkään rauhassa.

Kisassa on mukana myös muutamia pelaajia Euroopan kiertueelta, jotka valmistautuvat keskiviikkona käynnistyvään Arizonan reikäpelimestaruusturnaukseen. Heistä Francesco Molinari (-2) ja Victor Dubuisson (par) jatkavat viikonlopun kierroksille. Thorbjörn Olesenin(+3) pelit päättyivät 36 reiän jälkeen.