28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
Asian Tour

Vahvan kierroksen pelannut Teemu Putkonen taistelee kortista Aasian kiertueelle

Ryhdikäs toinen kierros nosti Putkosen toiveita Hua Hinin karsintafinaalissa. 

Teemu Putkonen (-4) kohensi huomattavasti asemiaan Thaimaan Hua Hinissä meneillään olevan Asian Tourin karsintafinaalin toisena päivänä. Hän pelasi torstaina tuloksen 67, ja on turnauksessa 36 reiän jälkeen lyönnin päässä niistä kilpailijoista, jotka ovat viimeisten joukossa kiinni AT:n kortissa.

Sijaa 39 jakavan Putkosen Lakeview Resort & Golf Clubin A&B-kentällä pelaama kierros käsitti yhden eaglen ja neljän birdien ohella kaksi bogia.

Karsintafinaali käydään golfkeskuksen kahdella kentällä, joten tulokset ovat nyt myös ensimmäisen kerran vertailukelpoisia. Kilpailun cut-raja asettui +1:n kohdalle, ja sen selvitti 148 pelaajaa.

Kisan kärjessä on Poom Pattaropong (-11). Australian Zach Murray, Singaporen Tze Huang Choo ja C&D-kentän 16. reiällä hole-in-onen tehnyt Ruotsin Christoffer Baumann ovat lyönnin päässä thaimaalaisesta.

Sunnuntaina päättyvässä kilpailussa pelataan viisi kierrosta. Kortin Aasian kiertueelle saavat 35 parasta ja samaan tulokseen päätyneet pelaajat. Karsintafinaaliin starttasi kaikkiaan 240 kilpailijaa.

Suomalaisista aiemmin paikkansa AT:lle on jo varmistanut Janne Kaske.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje