5.3.–12.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][8]
KilpailuaSuomalaista

5.3.–12.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][8]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Ahokkaan ote pitää

Antti Ahokkaalla on hyvin pullat uunissa Pariisin Challenge Tour -turnauksessa.

Jos Antti Ahokas saisi vaihtaa Pariisin Disneylandin kentältä yhden reiän, se olisi epäilemättä numero 18. Ahokas on pelannut Pariisin CT-kisassa 36 reikää yhteistuloksella -7, mutta hänen 18. reiän tuloksensa on neljä yli.

Ahokas päätti torstaina kierroksensa tuplabogilla, kompuroinnin jatkuessa samalla reiällä perjantaina. Toisella kierroksella Disneylandin 18:s oli Ahokkaan päivän yhdeksäs, suomalaisen urakan käynnistyttyä takaysin rei’iltä.

Muuten Ahokkaan päivä sujui mallikkaasti. Kuuden birdien lisäksi korttiin kirjattiin avauskierroksen tapaan yksi bogi. Hän on kisassa toisen kierroksen jälkeen jaetulla kahdeksannella tilalla yhdessä kahdeksan muun pelaajan kanssa.

Challenge de Francen johdossa on Skotlannin Jamie McLeary tuloksellaan -11. Toista sijaa jakavat Charlie Ford, Nicolas Meitinger ja Sam Little. Tämä kolmikko on kolme lyöntiä McLearya jäljessä.

Kärkijoukosta Ford on kolkutellut Euroopan kiertueen portteja jo parisen vuotta. Hän jäi niukasti vuoden 2009 ET:n karsinnoissa ilman korttia. Viime vuonna Turkin CT-kisan voittanut britti oli jo hyvää vauhtia ottamassa paikan 20 parhaan joukossa kiertueen rankingissa, mutta jäi loppusuoralla kaksi pykälää rajan väärälle puolelle.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje