Adam Scott suosikkina Teksasissa - Golfpiste.com

6.6.–13.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][14]
KilpailuaSuomalaista

6.6.–13.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][14]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Adam Scott suosikkina Teksasissa

Greg Normanin kanssa pitkä päivätyön tehnyt Tony Navarro on ollut viimeiset vuodet Adam Scottin apumiehenä © Getty Images

Greg

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu
Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Adam Scottin kuntokäyrä osoittaa taas vahvasti ylöspäin. Mastersin viikonloppu tuotti kakkostilan, aussin kaikkien aikojen parhaan sijoituksen majorissa. Edellisessä kilpailussaan, World Tourin lyöntipelikisassa hän oli kuudes. Pitkä putteri on tuonut ryhtiä lyhyisiin putteiihin, jotka nousivat heikkoina hetkinä akilleen kantapääksi. Scott on nyt World Rankingilla 17:s, uran paras noteeraus listalla on kolmas vuonna 2008. Potentiaalia on paljon, alisuorittaminen on kuitenkin leimannut otteita vuosina 2009-2010. Mastersissa Scott kaatui saappaat jalassa pelaten ratkaisuhetkillä erittäin hyvin. Schwartzelin kirin edessä hänkin oli voimaton. Torstaina käynnistyvässä Valero Texas Openissa Scottilta odotetaaan hyvää panosta toisestakin syystä. Hän oli paras edellisvuonna pelatussa kisassa samalla TPC San Antonio-kentällä lyönnillä ennen Fredrik Jacobsonia. Itseasiassa kolme Scottin viimeistä voittoa PGA Tourilla ovat Teksasista.

Muutkin suosikit ovat ulkomaalaisia. Geoff Ogilvy antoi hyvän näytön osaamisestaaan Augusta Nationalilla, Skotlannin Martin Laird on ollut alkuvuodesta terävänä, Angel Cabrera osoitti kauden ensimmäisessä majorissa, ettei hänenkään aikansa vielä ole tyystin ohi. PGA Tourin isoimmat tähdet jättävät kuitenkin San Antonion tapahtuman väliin.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje