28.5.–4.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][14]
KilpailuaSuomalaista
Henkilöt

Visa Pekkkarisella sata golfmaata pelattuna

Visa Pekkarinen viettää myöhäissyksyä lämpimissa maissa. Kuva New Delhista, Intiasta toukokuulta 2010.

Visa

Useimmilla meistä on harrastuksia tai keräilykohteita jotka ovat tavanomaisesta poikkeavia. Esa Mäkinen ja Visa Pekkarinen päättivät edellisellä vuosituhannella Aasiassa tavatessaan lähettää toisilleen jatkossa postikortin uusista golfmaista jossa käyvät pelaamassa.Ryhmässä oli ja on edelleen neljä jäsentä.

”Se vaan lähti liikkeelle siitä, kun keskustelimme paikoista joissa olimme jo pelanneet. Nyt tämä on kieltämättä mennyt keräilyksi, johon liittyy paljon hauskaa, ja monien mielestä tavanomaisesta poikkeavaa matkustelua”, taustoittaa Esa Mäkinen.

Kaksi vuotta eläkkeellä olleella Pekkarisella on aikaa, hän on ottanut hurjan kirin syksyn aikana, kortteja on lähtenyt 13:sta uudesta golfmaasta, lähinnä Tyynen Valtameren alueelta. Tutuksi ovat tulleet mm. eksoottiset Samoan, Tongan, Fidjjin ja Vanuatun kentät.

”Visa viestitti vielä Bangkokista, että aikoo ennen kotiinpaluutaan lisätä pelattujen maiden määrää. Vaarallinen mies, varsinkin kun hän on puhunut seuraavana vuonna tuplaavansa matkabudjettinsa”, Mäkinen jatkaa.

Toimettomaksi ei ole jäämässä Mäkinenkään. Joulukuussa hän on suunnitellut pelaavansa Bhutanissa joka olisi uusi tuttavuus Mäkiselle ja nostaisi pelattujen maiden määrän 110:een. Valistunut veikkaukseni on, että vuoden kuluttua Mäisen ja Pekkarisen välinen ero on nykyistä pienempi, ja kaksikko lisää pelattujen maiden määrää yhteensä 15-20 postikortin verran.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje