11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Henkilöt

Ilosen perheeseen poika

Mikko Ilonen oppii seuraavien viikkojen aikana vaihtamaan vaippoja © Getty Images

Mikko

Mikko Ilonen oli sopinut maanantaille kuvaus-ja haastatteluajan vuoden 2012 alkupuolella televisiossa käynistyvää urheilijoiden elämästä kertovaa ohjelmaa varten. Suunnitelmiin tuli kuitenkin alkuiiltapäivästä muutos Kati Ilosen puhelinsoiton johdosta.

”Olimme kuvaamassa ja keskustelemassa vanhempieni kotona nimenomaan perheestä ja tulevasta lapsesta kun puhelin pärähti. Kati ilmoitti olevansa matkalla sairaalaan, jonne minäkin tietysti pian perässä suuntasin. Synnytys tapahtui keisarinleikkauksella kuten etukäteen oli jo suunniteltukin. Nyt se tapahtui vain reilua viikkoa aikaisemmin. Poika sieltä tuli, pituutta on 48,5 senttiä ja painoa 3,365 kiloa. Kaikki hyvin ja tunne on tietysti varsin upea”, Ilonen kertoi päivän tapahtumista.

”Uskon, että tästä ohjelman jaksosta tulee varsin mielenkiintoinen jos se saadaan purkitettua loppuun asti. Olihan isäksi tuleminen luonnollisesti elämäni suurimpia hetkiä ”, Ilonen jatkoi.

Suomen golfin ykköspelaaja on ollut sairauslomalla kesäkuusta asti jalkaleikkauksensa johdosta. Hän pääsi harjoittelemaan kevyesti jo heinäkuussa, ja on valmistautunut huolella tammi-helmikuussa omalta kohdaltaan käynnistyvään Euroopan Tourin kauteen 2012 kotimaan lisäksi mm. kahdella leirillä Black Mountainin kentällä Hua Hinissa.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje