16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista
Henkilöt

Hanna-Leena Salonen panostaa Hill Sideen

Dubain kilpailu joulukuussa päätti Hanna-Leena Salosen kauden 2010.

Dubain

Upean amatööriuran jälkeen syksyllä 2006 ammattilaiseksi siirtynyt Hanna-Leena Salonen jättää ainakin toistaiseksi ammattilaistourit ja ryhtyy markkinoimaan ja myymään edustamansa Hill Side Golfin palveluja.

Hill Siden toinen kenttä, Valley –Course laajenee 18-reikäiseksi. Sitä pyöritetään Pay & Play toimintamallilla, mukaan mahtuvat myös aloittelevat pelaajat.

”Tämä houkuttelee paikalle aivan uuden asiakaskunnan ja toisaalta antaa yrityksille mahdollisuuden kutsua golftilaisuuksiinsa uusia asiakkaita lajin harrastajien ulkopuolelta.Meillä on muutenkin upeat puitteet harjoitusalueilla ja klubitalossa. Talven aikana teen aktiivista myynti-ja markkinointityötä, kesän aikana olen mukana myös opetuksessa”, Salonen kertoo.

Salonen aikoo pelata muutaman LET:n kisan joihin hän edelleen pääsee rajoitetulla pelioikeudellaan, joten lopullisesti hän ei ole ovea kilpagolfilta sulkenut. Pitkän uran kohokohtia ovat olleet lukuisat SM-kultamitalit, sekä Ruotsin Nordea Tourin voitto kaudella 2009. Kaudella 2010 Salonen saavutti yhden top-ten sijoituksen Euroopan Tourilla. Rahalistalla hän jäi kuitenkin rajan väärälle puolelle ja menetti vahvan pelioikeuden kiertueelle.

Hill Siden lisäksi Salonen on jo parin vuoden ajan tehnyt yhteistyötä Belekissa sijaitsevan Sueno-kentän kanssa jonne hän mm. järjestää opetusmatkoja.

Hanna-Leena Salosen kotisivut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje