Re: Vantaan Golfpuisto hanke - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäVantaan Golfpuisto hankeRe: Vantaan Golfpuisto hanke

#531134 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (5.7.2014 20:53:49)
Suokaa anteeksi skeptisyyteni, mutta kun liki millin vastikkeinan keräävät kentät, joille pääsee käytännössä vapaasti pelaamaan, tekevät nollatulosta ja tappiota, niin kuinkahan sellainen jolta tuo perustulo puuttuu?

Kova usko pitää olla siihen, että niin ison prosentin potentiaalisita aloittajista esteenä on joku seuran alle satasen jäsenmaksu. Nämäkö sitten ovat niitä parhaan katteen tuottavia maksajia?

Mitä millillä saadaan aikaan? Vrt onko budjetilla elävä kunnallinen laitos tehokkaampi kuin markkinataloudessa toimiva yksityinen toimija? Golf-yhtiöhän on kuin tehoton kunnallinen laitos, rahaa tulee aina pyytämällä lisää. Laiteinvestoinnit on osin tehottomia, kun ei ole motivaatiota minimoida elinkaarikustannuksia jne.

Tulopuolta ei maksimoida, kun green fee – tuloja ei maksimoida.

Itse näen tämän erittäin tervetulleena uudistuksena markkinaan. Onnistuessaan perinteisen mallin kannattajat saavat jauhot suuhun, eli kenttä voidaankin rakentaa ilman, että Pelaaja investoi itse rahaa kenttään. Ja toki sama myös päin vastoin. Toivon yrittäjille menestystä.

Mielenkiintoista on Liiton jäsenyyden hakemisen tulos. Saako seura, jonka kenttä on ilman jäsenyyttä kaikille avoin itse Liiton jäsenyyden? Jos saa, seuraako jotkut muut perässä jos konsepti osoittautuu onnistuneeksi?

-r