16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Vuoden keskustelija??

Etusivu Foorumit Yleistä Vuoden keskustelija??

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 31)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #188722 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    EFC

    Nyt kun vuosi lähenee loppua niin voitaisiin tehdä pieni kalluppi vuoden parhaasta keskustelijasta! Oma ehdotukseni on Parti. Mitä mieltä muut ovat?

    #497377 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Partille minäkin ääneni antaisin. Kirjoituksista henkii aitoa golfhenkeä parhaimmillaan. Onhan paljon muitakin, mutta kirjootin minkä kirjootin!

    #497378 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Kyllä täytyy spontaanisti nimetä pieni porukka ja tarjota heille virtuaalikierros lähipubissa.

    Piikki auki Partille, Mäkisukselle, Antti Barckille, Hörhölle ja Vieraspelaajalle ja ennenkaikkea tietenkin Golfladylle.

    #497379 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Vaikea valinta, kaikilla on ansionsa, mutta jos valita pitää, niin …

    Antti Barck on ykkönen

    #497380 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Vaikea valita. Tulee mieleen golftarinan kertojia ja todellisia tietopankkeja sekä hyviä herjan heittäjiä. En ala nimeämään enempää koska hyviä on niin monta.

    Ehkäpä omalla nimellään kirjoittajat saavat ekstra plussan minulta. Ja nimimerkin takana loukkaavia viestejä kirjoittavat miinuksen.

    #497381 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ehdottomasti Antti Brack… sopivasti huumoria mukaan 😀

    #497382 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Vaikea on lähteä tosiaan ketään erikseen ykköseksi nostamaan. Jo mainittujen sekä ketjuun osallistuneiden lisäksi nimeäisin seniorin, mailanrakentajat, swingladyn, paksupekan,AAHhin, Henkan,tssän ja monet muutkin joiden näppäimistöltä soljuu värikästä kontriibuuttia palstan kontenttiin…

    #497383 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kukaan ei ole vielä maininnut Tuoppia! Aina asiallista juttua ja pilke säilyy silmäkulmassa.

    Vaikea kyllä keksiä yhtä ainutta ansiointuneinta. Kunnian ansaitsevat kaikki edellä mainitut ja koko joukko muuta hyvää porukkaa, jotka palstalla vaikuttavat.

    #497384 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ensimmäiseksi tulee mieleen

    ANTTI BARCK,

    joka selvästi nauttii kommunikoinnista eikä aina ajattele liikaa omaa kuvaansa- imagoansa ,vaan antaa tulla mielipiteitä avoimesti. Lisäksi vastaa sellaisiinkin kysymyksiin , joita muut tumntuvat vähän halveksivan , jopa tökkivän.

    Pitää muistaa , että millainen tunne oli 1.greenin avauksella !?

    Senior,
    golflady, Made, Ditto, Topsinipo etc
    ja
    sitten ne
    erikseen nimeltä mainitsemattomat kondomi-
    zenbuddistit,
    jotka antavat usein suolaa keskusteluille pienillä piikeillä.

    #497385 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Jos määrää katsotaan niin ylivoimainen on ’Junior Pelaaja’, mutta sisältö on sellainen, että parempi kuin ei olisi kirjoittanutkaan, antillakin on samaa tyyliä – juttua tulee – aina ei sisältöä löydy.

    Palstalla on ansioituneita keskustelijoita: Pekka1, zapal, King Kong, Parti, Tommy Armor, Tetsa, PrBoy, golflady, henkka, Mika Hekkanen, Turzi, left, AAH, Made, senior, tuplabogiukko, Old John Joseph, januz, Jyrkkä Draw, hörhö, Pulli Paavo, näprääjä, ja monta muuta ei se määrä ratkaise – sisältöäkin olisi hyvä olla.

    #497386 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    -Vuoden keskustelijakaan ei oo mittään.

    Meinas unohtua! 🙂

    #497387 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Jos vain yhtä pitää äänestää, niin hörhö vie minun ääneni draiverinvarren mitalla.

    Tässähän nyt olisi tietysti taas hienoa jos olisi äänestyskone täällä foorumissa… pitäisiköhän hävyttömästi käydä suorittamassa äänestys tuolla http://www.golf.fi:n foorumilla? Tosin sitten kaikkien pitäisi rekisteröityä sinnekin. 😉

    #497388 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Valinta ykköskeskutelijasta on vaikea, koska palstalla on niin suuri joukko tosi persoonallisuuksia.

    Erikoismaininnan antaisin kuitenkin Golfladylle, joka tässä melkoisen miehisessä sakissa pärjää erittäin hyvin ja on ahkera kirjoittaja.

    Itselleni merkittävä kirjoittaja on nimimerkki ’ts’, jonka svingikommentit ovat aina täyttä asiaa. Kaipaisin ehkä lisääkin svingi keskustelua tänne palstalle, jota ’ts’ voisi sitten kommentoida, kun me amatöörit olisimme ensin esittäneet omia teorioitamme.

    #497389 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Minä en mailan rakenteluista enkä mailan pään nopeuksista ymmärrä yhtään mittään.

    Vuoden keskustelijan nimeäminen on kuitenkin vaikeaa, pitkän harkinnan ääneni saavat AB ja Senior (soketista huolimatta).

    Täällä on niin paljon hyviä keskustelijoita kuten mäkisuksi (jolla on mielikuvitusrikkaita avauksia, kuten joulukalenteri), Tetsa, Turzi, Bosco, Old John Joseph, Lyhyt ei yllä, Kettu, Left, Made, Hole-in-ten, Parti, EnoAntsa, Tuoppi, Tommy Armour, Henkka, Paksupekka, Poro…..kaikki saavat kiitokset ja kunniamaininnan sekä papukaijamerkin!

    #497390 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mun mielestä Ab on kyllä kingi! Joskus alkaa hymyilyttämään jo pelkkä ketjun otsikko…

    #497391 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    En tiedä siitä, mutta kun AB:sta tuli puhetta niin monta hupaisaa, joista osa jopa surkuhupaisaa juttua sieltäpäin on tullut. Legendana ehkä keskustelun avaus, jossa hän kysyy kuinka saatte golfhanskan pois kädestä? Go Antti go.

    #497392 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    AB saa minultakin ääniä, mutta minusta Antista on muotoutunut ennemminkin, ikäänkuin palstan maskotti. Antti uskaltaa olla innokas. Vaikka se välillä joitakin ärsyttääkin, minusta se on kuitenkin virkistävää. Vähän samassa suossa tässä itsekin ollaan.

    Kuten useat ovat todenneet, vaihtoehtoja on useita, mutta minunkin ykkösvaihtoehdoksi taitaa kuitenkin nousta Parti. Parti vaikuttaa nöyrältä, toisia kunnioittavalta, positiiviselta ihmiseltä joka osaa nauraa myös itselleen. Vaikkakaan en vielä olekkaan saanut kunniaa miestä livenä tavata.

    Vuoden aikana on ollut hilpeitä, kuten myös vähän vakavampia aiheita ja olikin ajatuksissa tehdä vuoden keskusteluavaukset, muistin virkistämiseksi, ennen vuodenvaihdetta. ’Readers selections’. Kunhan vaan joudan.

    Tuossa yhtenä päivänä kävin kaikkia vanhoja keskusteluita läpi ja hihittelin niitä itsekseni. Kuten todettu; vaihtoehtoja on useitakin.

    #497393 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ei sellaista ketjua ettei Antti kirjoita jotakin… oli kyseessä olevana aiheena sitten vaikka Duffilyönnin vaikutus pallon lentoon tai pelaaminen sateella…

    Välillä vastauksia tulee muutaman minuutin välein. Todella aktiivinen kirjoittaja jopa niin aktiivinen , että alkaa joskus ärsyttämään:) Mutta ei kai sitä muuten keskustelua synny ellei joku sitä aloita tai kommentoi aikaisempia juttuja.

    #497394 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Täällä seikkailee ihmisiä niin moneen lähtöön, että on vaikea nimetä yksittäistä sankaria. Joka tapauksessa upeaa on se, että täällä on paljon persoonallisuuksia, jotka ajattelevat ja kirjoittavat omalla tinkimättömällä tavallaan.

    Täältä löytyy umpirehellisiä itsensä peliin laittajia, sarkastisen huumorin mestareita, kommentoijia, kyseenalaistajia, asiantuntijoita, teknisiä guruja, sääntönikkareita, rakentelijoita ja muuten vain mukavia keskustelijoita.

    Yhtäkaikki – kaikki omalla tavallaan tämän palstan parhaita.

    Kiitokset tähänastisista mukavista hetkistä!

    #497395 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ei keskustelua ilman aloituksia eli kunnia kaikille jotka ovat avauksia tehneet. Mä oon noissa surkea, kuparinen vielä rikkomatta.

    Partille pinnat ’hengen’ luomisesta. Antti Barck ehdottomasti, vaikka välillä meinasikin mopo karata käsistä. Antin huikaisevan kuivaa itseironiaa on ilo seurata. Mäkisuksi, mulla ei ole vaikeuksia seurata lennokasta kirjoitteluasi, anna vaan palaa. Kaikki Hyvinkäällä kastuneet, sanoista tekoihin, niin sitä pitää.

    Mä teen uudenvuoden lupauksen jo nyt. Ottakaa haaste vastaan. Eiköhän meiltä kaikilta löytyisi jokin avaus ensivuodelle. Mä lupaan ainakin yhden.

    #497396 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Tämä teksti on tarkoitettu erityisesti niille keskustelijoille, joilla valittamista riittää päivittäin.

    Kuuntele, lapseni, minä puhun tätä sinun maatessasi unessa, toinen kätönen posken alle pusertuneena ja vaaleat kiharat takertuneina kostealle otsallesi. Olen hiipinyt huoneesi yksin. Juuri muutama minuutti sitten, kun puhdistin golfmailojani keittiössä, löi ylitseni tukahduttava tunnonvaivan aalto. Syyllisyyttä tuntien tulin vuoteesi äärelle.

    Näin minä ajattelin lapseni; Olin ollut äreä sinulle, toruin sinua, kun pukeuduit kouluun mennäksesi, sen vuoksi että vain hiukan sutaisit kasvojasi pyyhkeellä. Läksytin sinua siksi, ettet ollut puhdistanut kenkiäsi. Huusin sinulle vihaisesti, kun tipautit joitakin kapistuksiasi lattialle. Aamiaisella moitin sinua myös. Kaadoit vahingossa maitoa pöydälle. Ahmit kiirellä ruokaasi. Panit kyynerpääsi pöydälle. Levitit liian paksulti voita leivällesi. Ja kun läksit leikkimään ja minä riensin bussilleni, niin sinä kuitenkin käännyit ja huiskutit kättäsi ja huusit: ”hei hei isi” ja minä rypistin vain kulmiani ja sanoin vastaukseksi: ”Oikaise hartiasi suoriksi ja älä sotke vaatteitasi”. Sitten sama jatkui uudelleen iltapäivällä tullessani kotiin golf pelaamisen jälkeen. Nöyryytin sinua pihalla kavereittesi nähden, kun sinun vaatteesi olivat päivän leikeistä hieman märät ja likaiset. Muistatko, kuinka myöhemmin, kun olin katsomassa televisiota olohuoneessa, sinä tulit arkana sisään, ikään kuin loukkaantunut katse silmissäsi? Kun vilkaisin sinua äreissäni tv:n katselun keskeytyksestä, niin sinä pysähdyit epäröiden ovelle. ”Mitä nyt olet vailla?” tiuskaisin minä. Sinä et sanonut mitään lapseni, vaan syöksähdit rajusti poikki huoneen ja kiersit kätesi kaulaani ja pienet käsivartesi jännittyivät hellyydestä, jonka luoja oli istuttanut sydämeesi ja jota ei laiminlyöntikään ei kyennyt näivettämään. Annoit minulle viattoman iltapusun poskelle ja samassa olit jo poissa, nousta kopistaen portaita.

    Niin, lapseni, hetken kuluttua kaukosäädin valahti käsistäni ja kivistävä pelästys valtasi minut Mitä on tottumus tehnyt minulle?

    Tavaksi on vain tullut moittiminen ja toruminen, niin töissä, golfkentällä kuin kotona– se oli minun palkintoni sinulle siitä, että olet vain viaton lapsi. Ei se johtunut siitä, etten rakastaisi sinua; se johtui siitä, että odotin liikoja lapsuudelta. Se johtui siitä, että mittasin sinua omien ikävuosieni mittapuulla ja sinun luonteessasi oli kuitenkin niin paljon hyvää ja kaunista ja vilpitöntä. Sinun pikku sydämesi oli suuri kuin aamunkoitto kunnaiden yllä tai tammet väylän varrella. Sinun nyt nukkuessasi, olen tullut pimeässä salaa vuoteesi viereen ja olen häpeissäni kaikesta aiheuttamastani pahasta. Se on heikko sovitus; tiedän, että ettet ymmärtäisi tällaisia asioita, jos sanoisin ne sinulle valveilla ollessasi. Mutta jo huomenna haluan olla kunnollinen isä! Tahdon olla ystäväsi, kärsiä kun sinä kärsit, ja nauraa, kun sinä naurat. Tahdon puraista kieltäni, kun kärsimättömät sanat pyrkivät suuhuni. Pelkään, että olen silmissäni kuvitellut sinut toisenlaiseksi, niin aikuiseksi, joka ei milloinkaan tekisi virheitä.

    Kuitenkin, kun näen sinut nyt, lapseni kyyhöttämässä väsyneenä pikku sängyssäsi, ymmärrän, että olet vain pikku lapsi vielä. Olen vaatinut liian paljon, liian paljon ja lupaan parantaa tapani ja välttää turhien moitteiden antamista.

    The End.

    Mikäli ette pidä jostain mailamerkistä, älkää ostako sitä omaksi, mikäli ette pidä pelaamisesta jollain kentällä, älkää itse menkö sinne, mikäli ette pidä jostain golf-opetusvideosta, älkää katsoko sitä.

    Älkää vaan liittykö sellaiseen seuraan, jonka toiminta ei teitä miellytä ja jos seuralla pitää mielestänne olla oma kotikenttä, niin valitkaa sellainen seura, jolla sellainen varmasti on jne..

    Nauttikaa elämästä ja käyttäkää omaa vapaa-aikaanne jonkin positiivisen asian rakentamiseen/kehittämiseen!

    Minäkin olen korviani myöten kyllästynyt näihin ns. ”kukkahattutäteihin ja ritareihin”, jotka haukkuvat ja levittävät aamusta iltaan, milloin mitäkin potaskaa eräästä nimeltä mainitsemattomasta Helsingin golfkentästä. Taidanpa liittyä tämän erään nimeltä mainitsemattoman golfkentän seuran jäseneksi, (jos vain pääsen) myös sen vuoksi, että näitä ikitympeitä ”kukkahatturitareita ja tätejä” harmittaa kaksin verroin ja se olisi mielestäni heille ihan oikein !!!

    Onkohan muita ”seuraan” liittyjiä foorumissa kuulolla?

    Ps. Tämäkään teksti ei oo sitten mittään!

    hih hii hih 🙂

    #497397 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön
    #497398 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Nukku -Mati voisitko löpettaa lörpöttelysi – eihän sulta saa suuvuoroa!!!

    Omalta osaltani olen jo kirjoituksistani osaksi palkinnon saanut .

    Mutta ei lisä tekis pahempaa.

    Kerroin totuudenmukaiset kokemukseni Volvo-openilta 3 pv seurasin huippugolfia ilmaiseksi loistosäässä – se oli täysosuma ja osoitus Olli Laihon ja muiden johtamasta urehiluhenkisestä kilpailusta,josta voi vain otta oppia.

    Kutsuivatten free fee -kierrokslle itse Kilpi – kallisen kaa. Sä oli taas hieno ja peliseura loistava.

    Joo mieluummin kuin hyvä sijoitus Antti Barckin; Seniorin, etc jälkeen free fee kierros jollakin planeettamme golfkentällä 2004 – vielä on 10 kierrosta vapaana sen Seniorin tarjoaman Kytäjänkin perästä.

    Paavin pallit , nunnan nännit ja kunniamaininta ilman free feetä

    Odottavan aika on pitkä .

    #497399 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Oltiin viikonloppuna Raumalla ystäviemme luona ja piipahdin netissä katsomassa josko simulaattoriskaban päivämäärä olisi jo päätetty.

    Siinä kun availin viestiketjuja, niin golfia pelaamaton ystäväni seurasi hetken touhujani ja tokaisi sitten: ’Tuo Anttihan on innokas kirjoittelija’

    Eihän siinä mitään mahtanut. Nauruhan siinä pääsi.

    Onnea vaan Antille 🙂

    #497400 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mun mielestä, ja varmaan monen muunkin, volyymi ei takaa laatua.

    Puolustuksekseni on sanottava että kompensoin tällä kirjoittelulla sitä seikkaa että luonnossa olen tuppisuu.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 31)
Vastaa aiheeseen: Vuoden keskustelija??

Etusivu Foorumit Yleistä Vuoden keskustelija??