23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Viron golfkenttien kunto

Etusivu Foorumit Yleistä Viron golfkenttien kunto

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Missähän kunnossa on Viron golfkentät, Etelä-Suomessa pelanneena kaipaa nurmea väylille?

    Viime viikonloppuna pelattiin Estonia ja Rae. Estonialla väylät erittäin hyvät, greenit ok, paremmat kuin Etelä Suomen kentillä. RAE golf, greenit aivan huippukunnossa, lähes vireheettömät. Harvalla kentällä edes keskikesällä niin hyvät. Väylät luokkaa ok. Joissain kohti väylillä paljasta, mutta pääpiirteittäin kokonaisuus todella hyvä.

    Käytetään samaa ketjua Etelä-Suomen kenttien kuntoon, onko missään greeneillä jo kunnon ruoho? Ei viitsi varata greenfeetä vieraskentille heikkokuntoisille kentille.

    KL1

    Käytetään samaa ketjua Etelä-Suomen kenttien kuntoon

    Niin, onhan Viro lähempänä Helsinkiä kuin vaikkapa Lahti, joka toisin kuin Viro on Etelä-Suomea.

    Kenttien kevätkuntoon löytyy kyllä aikaisempi ketju, joten sitä soisi käytettävän.

    Ei viitsi varata greenfeetä vieraskentille heikkokuntoisille kentille.

    Itse olen ratkaissut tuon dilemman kaksijakoisesti:
    1) Pelaan keväällä ja aivan alkukesästä vain kotikentälläni.
    2) Pelaan vieraskentillä vasta sitten, kun kesä on kunnolla tullut.

    RAE golf, greenit aivan huippukunnossa, lähes vireheettömät. Harvalla kentällä edes keskikesällä niin hyvät. Väylät luokkaa ok. Joissain kohti väylillä paljasta, mutta pääpiirteittäin kokonaisuus todella hyvä.

    Jos saan kysyä niin mitä mieltä muuten tuosta Rae golfista? Voi olla, että tulee pelattua se myöhemmin kesällä ja pitäisi siellä tällöin muutenkin hieman tappaa aikaa. Jonkinlainen lähipelialue siellä näyttäisi olevan, onkohan harjoitusputtigreeni samaa tasoa kuin kentän greenit?

    ”Jos saan kysyä niin mitä mieltä muuten tuosta Rae golfista? Voi olla, että tulee pelattua se myöhemmin kesällä ja pitäisi siellä tällöin muutenkin hieman tappaa aikaa. Jonkinlainen lähipelialue siellä näyttäisi olevan, onkohan harjoitusputtigreeni samaa tasoa kuin kentän greenit?”

    Musta RAE oli todella positiivinen ylläri. Ensi visiitti pari viikkoa sitten ja mennään uusiksi elokuussa. Aina jääty jotenkin jumiin Niitvälja – Estonia osastolle. Kenttähän on peltokenttä, joissain kohti muistutti etäisesti Vierumäen Cookea, johtuen ehkä maastosta ja ympäröivästä kasvillisuudesta. Väylät selkeitä ja lähes joka boxista näkymä lippuun. Vettä on paljon.. Ihan kelpo mittoja par 4 väylilläkin, saa käyttää koko maila-arsenaalia. Sen verran ”kiireessä” tultiin ettei kummemin ehditty testaamaan treenipaikkoja. Puttigreeniä kokeiltiin ja se vastasi hyvin kentän greenejä. Range näytti uudelta ja rempatulta. Klubitalo uusi, siisti ja hyvät saunatilat. Iso suositus kokonaisuudelle.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Viron golfkenttien kunto

Etusivu Foorumit Yleistä Viron golfkenttien kunto